Close sidebar
Close sidebar

David Ginola a suferit un stop cardiac pe terenul de fotbal! Fostul international francez este in stare grava in spital!

Fostul mare atacant al echipei nationale a Frantei, David Ginola, acum in varsta de 49 de ani, a suferit un stop cardiac in timp ce se afla pe terenul de fotbal.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Starea fostului fotbalist de la PSG, Newcastle sau Tottenham este stabila, dar el nu este constient. Jucatorul participa la un turneu de golf pe stadionul Mandelieu, acolo unde se mai aflau si alte nume mari ale sportului francez. Fostul star al fotbalului a fost dus de urgenta la un spital din Monaco.

Ginola s-a retras din fotbal in 2002 si de atunci a lucrat in televiziune, ca specialist in sport pentru diverse televiziuni. Pentru nationala Frantei, Ginola a jucat 17 meciuri si a marcat de trei ori.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI