Close sidebar
Close sidebar

David i-a emoționat pe toți cei prezenți la reînhumarea Reginei  Elena! Cine este băiatul care a venit cu flori la mormânt

Sâmbătă la Curtea de Argeș a avut loc o ceremonie religioasă fastuoasă cu ocazia reînhumării Reginei mamă Elena.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

La ceremonia organizată de Familia Regală și de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului pentru reînhumarea Reginei Elena, după ce rămășițele ei omenești au fost aduse din cimitirul elvețian unde au fost până acum, au participat sute de persoane.

Printre acestea s-a aflat si un tânăr, îmbrăcat elegant, cu medalia Regelui Mihai în piept și cu un buchet de flori în mână.

Regaliștii l-au fotografiat pe tânăr, pentru că acesta este, conform lor, David, un băiețel devenit celebru în urmă cu mai bine de 7 ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe 12 mai 2012,  David, băiețelul de 8 ani la acel moment, l-a întâlnit pe Regele Mihai! Îmbrăcat în uniforma regulamentară, David Ionuț a participat, emoţionat, la sărbătorirea Zilei Regalităţii.

Citeste si: VIDEO| Moment istoric: Peste 1.000 de oameni asistă la ceremoniile dedicate reînhumării Reginei-Mamă Elena

Citeste si: Misterul de la mormântul Reginei Elena din cimitirul din Lausanne! Ce este scris pe crucea de piatră

David, tânărul de la reînhumarea Reginei Elena, l-a cunoscut pe Regele Mihai în urmă cu 7 ani

”Cea mai mare dorinţă a lui David a fost să-l cunoască pe M.S. Regele Mihai I. Şi-a îndeplinit dorinţa!!! Chiar mai mult… David este pasionat de istorie de la 3 ani.

De pe la 4 ani e impresionat de figura Regelui Mihai! Eu doar i-am obţinut o invitatie la Garden Party. Restul a obţinut singur! A impresiont pe cineva…..care a făcut tot posibilul ca el să poata da mâna cu M.S Regele Mihai I şi cu Principesa Margareta! 

A fost o mare onoare, chiar dacă lui David i s-a părut foarte normal şi natural ce a trăit! Sâmbătă, 12 mai 2012, David mi-a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că nimeni nu poate înţelege fericirea din sufletul lui! Nici măcar noi, părinţii lui!”, povestea mama lui David, la momentul respectiv.

Anii au trecut, iar mulți au uitat de David. El a păstrat însă în suflet iubirea pentru Familia Regală, iar sâmbătă a fost la Curtea de Argeș pentru a depune un buchet de flori la mormântul Regelui Mihai. Tânărul de astăzi a fost recunoscut însă de regaliști, iar Marilena Rotaru a postat și o fotografie cu acesta spunând ”E David, care a crescut”. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI