David Popovici este dublu campion mondial și european la vârsta de doar 18 ani. El a vorbit despre tot ceea ce ar vrea să facă în viitor. El a menționat că, în perioada următoare, se va implica mai mult în cauze sociale.

La începutul anului 2023, David Popovici spunea că își dorește să câștige "cel puţin o medalie" la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Zilele acestea, el a publicat un mesaj captivant pe rețelele sociale.

Citește și: Emoții mari pentru Emma Răducanu înainte de Australian Open

David Popovici, despre viitorul său

Într-o postare pe rețelele de socializare,  David Popovici  a spus ce planuri are și ce își dorește să facă în perioada următoare. El are planuri mărețe pentru viitor.

Citește și: Robert Glinţă a anunţat, astăzi, că se retrage din înotul competiţional

„Salutări tuturor,

Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor și cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport. Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Top 5 cele mai sănătoase legume de primăvară. Sunt pline de vitamine și refac organismul după iarnă

Familia e cea mai importantă, creșterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate și înțelegere.

Citește și: Antrenorul lui David Popovici, dezvăluiri despre suspiciunea de dopaj adusă înotătorului

Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare. Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară și ca oameni, vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși. Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice.

Să ne sprijinim unii pe alții, e important”, a fost mesajul publicat de David Popovici pe pagina personală de Facebook.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Ipoteză nouă în scandalul dopajului Simonei Halep

David Popovici s-a clasat în top 10 cei mai buni sportivi ai anului 2022

David Popovici se află în topul celor mai buni sportivi din anul 2022, alături, alături de Iga Swiatek, Katie Ledecky, Yulimar Rojas, Rebeca Andrade, Annemiek van Vleuten, Beth Mead, A'ja Wilson, Kimberly Garcia, Sydney McLaughlin-Levrone, dar și Elieen Gu.

Citește și: Antrenorul lui David Popovici, dezvăluiri despre suspiciunea de dopaj adusă înotătorului

„Dublu campion mondial şi european la 100 şi 200 m liber, tânărul înotător român, de doar 18 ani, a devenit cel mai rapid înotător de pe planetă, după care a doborât legendarul record mondial la 100 m liber al brazilianului Cesar Cielo, care data din anul 2009, după ce s-a impus în finala Europenelor de la Roma, cu un timp de 46,86 secunde”, se arată în descrierea făcută de EFE.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si