David Popovici a reacționat pe pagina sa de Facebook, după ce o pictură cu chipul său a fost pictată pe un bloc situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală.

Cine a realizat chipul campionului mondial?

Emoționat, înotătorul a spus că iubește România. Alături de mesajul său a postat și numele artiștilor care au realizat minunatul portret, dar și fotografii cu pictura ce se întinde pe 300 de metri pătrați.

”Iubesc România pentru că este o țară a creativității, o țară a oamenilor liberi care vor să o facă și mai bună. România crește prin excelență, prin sport, prin artă, inclusiv artă urbană ”, a scris David Popovici pe contul său de Facebook, acolo unde au reacționat peste 17 mii de oameni.

Citește și: Cât de pregătit este Bucureștiul pentru anotimpurile reci. La ce să ne așteptăm la iarnă?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru pictura murală, care face parte dintr-un festival de artă stradală a fost nevoie de zeci de litri de vopsea sub formă de spray-uri.

De asemenea, artiștii au lucrat aproximativ 10 zile la opera de artă, care acum poate fi admirat de toată lumea. Alături de chipul său, pe blocul cu 9 etaje apare și mesajul ” Scrie-ți povestea prin sport!”.

Povestea din spatele desenului inedit

Locatarii s-au arătat foarte încântați de ideea propusă de organizatorii festivalului Outline Streetart, care se află deja la a treia ediție în București.

”Este un mural pictat la care s-au folosit zeci de litri de vopsea lavabilă și în jur de 200 de spray-uri, am avut ceva probleme că a plouat, motiv pentru care s-a ajuns să se muncească aproximativ 10 zile. Noi pictăm așa ceva de mai bine de 5 ani, am ajuns deja la peste 20.000 metri pătrați în acest interval. Vrem să iasă totul bine, folosim materiale de calitate, sperând să schimbăm fața Capitalei”, a spus Liviu Zorilă, președinte al Asociației EDIT.

Citește și: Medalie pentru România la proba de 1000 de metri la CM de kaiak-canoe de la Duisburg. Încă o calificare la Jocurile Olimpice de la Paris

David Popovici este unul dintre cei mai valoroși sportivi din țara noastră. Sportivul în vârstă de 19 ani a reușit să obțină cinci medalii la Campionatele Naționale de Înot de la Otopeni. Înotătorul a promis că va redeveni cel mai rapid înotător din lume, după eșecul din Japonia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si