Close sidebar
Close sidebar

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber cu cel mai bun timp

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber de la Campionatul European în bazin scurt, obținând cel mai bun timp!

Stefania Pavel,

David Popovici va participa în finala de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, sâmbătă, de la ora 18:06.

 

[Sursa foto: Colaj Facebook & Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Înotătorul David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber cu cel mai bun timp, mai exact 1:42.04. Această probă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt (25 de metri) a avut loc vineri seara, la Otopeni, iar finala va avea loc sâmbătă, de la ora 18:06.

Declarațiile sportivului după calificarea în semifinale

El a fost urmat în clasament de doi britanici, James Guy (1 min 42 sec 66/100) şi Matthew Richards (1 min 42 sec 70/100). După proba de 125 de metri, sportivul era al patrulea, dar a reușit într-un final să îşi depăşească toţi adversarii.

După ce s-a calificat în semifinalele de la 200 de metri liber acesta a oferit și câteva declarații.

„A fost foarte ok. Să vedem dacă mă calific în finală. Mai am semifinalele diseară. S-a simţit în regulă. Au fost nişte calificări cinstite”, a spus David Popovici.

David Popovici a obținut vineri seară un timp de 1:42.04 la Campionatele Europene de înot în bazin scurt.

[Sursa foto: Colaj Eurosport.ro& Profimedia]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: David Popovici s-a calificat alături de colegii săi în finala probei masculine de ştafetă 4x50 m liber

De asemenea, vineri, Andrei Ungur a câştigat prima medalie pentru România la Europenele de la Otopeni, bronz în proba de 100 m spate.

Evenimentul este una dintre cele mai importante competiții din înot din Europa și este organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, în colaborare cu European Aquatics.

Ce a spus cea mai frumoasă înotătoare despre Popovici?

România participă la Europene cu un lot de 21 sportivi, 7 fete şi 14 băieţi, care au fost selecţionaţi la Campionatele Naţionale în bazin scurt din perioada 9-12 noiembrie, desfăşurate tot la Otopeni.

  

Una dintre cele mai frumoase înotătoare, Zsuzsana Jakabos, din Ungaria în vârstă de 34 de ani a vorbit despre potențialul înotătorului român, David Popovici pentru Antena Sport.

Probabil ca e fenomen, pentru ca este foarte rapid. Dar să vedem, este foarte tânăr” ,a spus Zsuzsana Jakabos.

David Popovici s-a calificat în finala 200 m liber.

[Sursa foto: Colaj Facebook& Profimedia]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: David Popovici, reacție emoționantă după ce și-a văzut chipul pictat pe un bloc din Capitală: ”Iubesc România pentru că este o țară a creativității”

La precedenta ediţie a Europenelor în bazin scurt, care a avut loc la Kazan (Rusia), în anul 2021, David Popovici a obținut medalia de aur în proba de 200 m liber, iar Robert Glinţă a obţinut medalia de argint la 100 m spate, dar şi un bronz la 50 m spate. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI