Close sidebar
Close sidebar

David Popovici și iubita sa, Taisia, s-au pozat într-o ipostază romantică. După tensiunea Campionatului Mondial din Japonia, și-a luat o mică vacanță

Unul dintre cei mai buni înotători din lume, David Popovici se bucură de o vacanță binemeritată alături de iubita sa, Taisia Nituleasa, imediat după terminarea Campionatului Mondial de Înot de la Fukuoka.

Stefania Pavel,

Unul dintre cei mai buni înotători din lume, David Popovici se bucură de o vacanță binemeritată alături de iubita sa, Taisia Nituleasa, imediat după terminarea Campionatului Mondial de Înot de la Fukuoka.

[Sursa foto: Profimedia & Taisia Nițuleasa - Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imediat după terminarea Campionatului Mondial de Înot de la Fukuoka 2023, sportivul David Popovici și iubita sa, Taisia Nițuleasa s-au fotografiat într-o ipostază romantică. Se pare că cei doi au decis să petreacă puțin timp împreună, după perioada aglomerată prin care a trecut David Popovici.

David Popovici, ipostază romantică alături de iubita sa

Înotătorul de doar 18 ani apare îmbrăcat într-o cămașă neagră, mai zâmbitor ca niciodată, în timp ce Taisia Nițuleasa poartă o rochie de vară de culoare portocalie. Cei doi sunt într-o relație de ceva timp, tânăra fiindu-i de altfel și colegă la Colegiul George Coșbuc, din Capitală.

Citește și: EXCLUSIV: Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câștigat medaliile de aur și argint la proba de sărituri în apă de la mare înălțime, la Fukuoka: ”În România e puțin interes”

David Popovici- sportiv

[Sursa foto: Profimedia]

La Campionatele Mondiale de la Fokuoka, David Popovici a terminat pe locul 6, în finala probei de 100 m liber. Pe locul unu s-a clasat australianul Kyle Chalmers, cu timpul 47.15. Sportivul român a încheiat cursa cu timpul de 47.83. Cu toate astea, David Popovici este în continuare deţinătorul recordului mondial la 100 m liber: 46.86.

David Popovici a terminat semifinala de miercuri pe locul 2, cu timpul de 47,66 sec. El a fost depășit înotătorul din Ungaria Nandor Nemeth, care a încheiat cursa cu 47.62. 

”Uneori câștigi, uneori iei locul patru”

Prima declarație a lui David Popovici după ratarea finalei de 200 metri liber de la Fukoka, Japonia:  „Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat.

Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut. Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”,a spus David Popovici după terminarea finalei.   

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: David Popovici, descris ca fiind ”Libelula din Bucureşti” de presa spaniolă

David Popovici- sportiv

[Sursa foto: Profimedia]

David Popovici- sportiv

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Anul trecut, în iunie, la doar 17 ani, David Popovici devenea dublu campion mondial la seniori, la Campionatele mondiale de la Budapesta. Aflat la prima sa participare la o ediţie de Campionat Mondial de înot pentru seniori, David Popovici, sportiv al clubului Dinamo București, a devenit al treilea campion mondial (primul într-o probă masculină) din istoria înotului românesc, după Tamara Costache (1986- 50 m liber) și Diana Mocanu (2001- 200 m spate).

În august 2022, David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber în cadrul Campionatului European de Natație la seniori de la Roma și a stabilit și un nou record mondial în această cursă  - 46.86.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI