Atmosfera de sarbatoare, surprize menite sa aduca bucurie si entuziasm in casele romanilor, duminica, 1 decembrie, odata cu celebrarea Zilei Nationale a Romaniei! Kanal D a pregatit telespectatorilor editii speciale ale emisiunilor lor preferate, “Stirile Kanal D”, “Asta-i Romania!”, “Roata Norocului” si “ROventura”, pentru a celebra aceasta zi de importanta nationala.

Campania “NEAM UNIT – INTOARCEREA ACASA”, din cadrul Stirilor Kanal D, ce a debutat pe 25 noiembrie, va culmina pe data de 1 decembrie, cand ii vom sarbatori pe romanii care se intorc cu lectia invatata printre straini ca sa o puna in practica acasa.

Duminica, 1 decembrie dedicam Stirile Kanal D antreprenorilor de succes care si-au cladit, pe banii castigati cu truda, afaceri infloritoare si au creat sute de locuri de munca: de la afaceri in agricultura, pana la gelaterii de succes, restaurante atipice, sau fabrici care produc mozzarella de Romania. Tot in Campania Neam Unit- intoarcerea acasa va ducem in casa lui Alessandro Safina- cantaretul italian indragostit iremediabil de tara noastra.

 

Editie speciala de 1 Decembrie, “Asta-i Romania!”

 

O editie speciala, cu si despre romani, ne ofera emisiunea “Asta-i Romania!”, duminica, 1 Decembrie, de la ora 22:00, la Kanal D. Romani adevarati, dar si straini indragostiti de Romania au gasit aici, in tara noastra, fericirea pe care au cautat-o in alte colturi ale lumii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Duminica aceasta, aflam povestea unei elvetience care, dupa ce a studiat ani de zile si a cautat cel mai fertil pamant in toata lumea, a ajuns in Romania, unde si-a facut propriul paradis intr-un sat de langa Arad. A cumparat teren și pus pe picioare o plantație de flori medicinale. Una dintre delicatesele care se produc in ferma tinerei sunt specialitatile de mustar aromat cu mirodenii din propria-i gradina. Tot editia speciala de duminica “Asta-i Romania!” ne ofera povestea lui Ruben, supranumit "vraciul din munti", unul dintre cei mai cautati tamaduitori din tara! “Vraciul din munti” este o adevarata enciclopedie si un filosof adevarat. Ca un terapeut el vorbeste despre boala omului modern si ne spune ce inseamna pentru el Romania si cum vede viitorul tarii noastre.

Nu ratati o editie speciala “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, duminica, 1 Decembrie, de la ora 22:00, la Kanal D.

 

Pepe si Augustin Viziru invart “Roata Norocului” duminica, 1 Decembrie, la Kanal D

“Roata Norocului” imbraca straie de sarbatoare duminica, 1 Decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D. Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, gazdele emisiunii concurs, sunt gata sa intre in casele romanilor de pretutindeni, cu o editie speciala “Roata Norocului”.

O situatie inedita se petrece atunci cand Ana-Maria vrea neaparat sa promoveze traditiile si Romania de altadata, si incearca sa il convinga pe Bursucu sa fie in ton cu traditia!

Indragitilor prezentatori li se alatura artistii Pepe si Augustin Viziru, veniti special pentru a invarti “Roata Norocului” in favoarea unei familii aflate in dificultate. Mai mult, cele doua vedete se vor alatura demersurilor Anei si se vor distra pe cinste la pedepsele date de Bursucu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Muzica, show, castiguri inedite si distractie ca la carte, toate fac din editia de duminica, 1 Decembrie, una speciala, de colectie.

 

“ROventura” ajunge duminica, in inima muntilor Bucegi, intr-un peisaj de poveste, de iarna, autentic romanesc

            Duminica, incepand cu ora 15:00, gazdele emisiunii “ROventura” vor ajunge in inima muntilor Bucegi, intr-un peisaj de iarna de poveste. Prezentatorii au mers pe urmele voievozilor, la Palatul Brancovenesc de la Potlogi, dar si la Curtea Domneasca din Targoviste. O serie de surprize fabuloase, imagini pitoresti si bucate alese, toate acestea vor intregi tabloul unei zile de sarbatoare autentice romanesti, intr-o editie speciala a emisiunii “ROventura”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si