Close sidebar
Close sidebar

De-a dreptul bolnav! Un pedofil a sechestrat si violat o fetita de 10 ani in podul casei!

O instanta din Marea Britanie a decis, luni, ca David Challenor sa fie condamnat pentru abuz de minori la 22 de ani de inchisoare - 19 ani de inchisoare pentru agresiunile asupra fetei si 3 ani pentru imaginile cu minori in ipostaze indecente descoperite in locuinta sa, potrivit Daily Mail.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Magistratii au auzit cum Challenor a obligat fetita de 10 ani sa-i puna in aplicare „fetisurile si fanteziile sexuale” care presupuneau, de fapt, batjocorirea si torturarea micutei.

Barbatul insurat se imbraca cu rochii de fetita si isi punea scutece inainte sa inceapa seria de abuzuri. Copila a fost violata, biciuita si electrocutata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La perchezitionarea locuintei lui Challenor, politia a descoperit diverse jucarii sexuale, banda adeziva, manechine, pistol de paralizie si franghii agatate de grinda. De asemenea, autoritatile au descoperit imagini cu fetita in timp ce era electrocutata.

Cu toate probleme gasite de politie, Challenor a pledat vinovat, spunand ca minora a mintit.

„Care erau sansele ca politistii sa descopere dupa declaratiile fetei biciuri si alte astfel de obiecte in locuinta sa. Nu sunt obiecte despre care copiii sa aiba cunostinta, in mod normal, asa ca intrebarea e: Cine este mincinosul – fata sau Challenor?”, a spus procurorul Andrew Wallace in fata juratilor care l-au pus dupa gratii pentru multi ani de acum incolo pe barbatul care va figura in sistem ca agresor sexual pentru toata viata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI