Aceasta afacere a adus un castig de 30.000 e lei in ultima jumatate de an pentru padurarii brasoveni. Pe Valea Timisului din judetul Brasov se afla doua observatoare ce apartin Regiei Publice Locale a Padurilor Kronstadt si care au fost deschise publicului in 2013, iar acum s-a ajuns ca vizitele la acestea sa fie programate cu cateva saptamani inainte, mai ales pe perioada verii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru o astfel de experienta, fiecare turist trebuie sa plateasca o taxa de aproximativ 25 de euro, iar in prima jumatate a acestui an peste 270 de persoane au trecut pragul acestor observatoare." Avem periodic turisti care vor sa vada ursii in mediul lor natural. Aceste vizite se fac pe inserat, iar turistii sunt insotiti de personalul Regiei. Deplasarea pana acolo se face doar cu masina Regiei astfel incat animalele sa nu se sperie.

Turistii stau in general cate doua sau trei ore in observator si il parasesc doar atunci cand angajatii regiei realizeaza ca nu mai exista niciun pericol. In afara de ursi, aici pot fi observati si lupi sau vulpi ce vin in locuri special amenajate pentru a se hrani.", a declarat Dan Olteanu.

Citeste si:
Copilul de 12 ani din Braila a fost gasit in raul Buzau, la doi kilometri in aval de locul in care a disparut

In zona in care sunt amplasate observatoarele exista cea mai mare densitate de ursi, peste 80 de animale, de patru ori mai mult decat ar fi normal.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si