O femeie în vârstă de 38 de ani din comuna Șimian, Mehedinți, a fost bătută groaznic de șeful ei. Victima a fost lovită cu bestialitate de multiple ori cu o coadă de topor, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Totul s-a petrecut într-un magazin din comuna Șimian. O femeie angajată de peste doi ani a decis să își dea demisia, în urma comportamentului neadecvat al șefului ei.

„De aici vie nu mai ieși!”

Femeia a făcut mărturisiri cutremurătoare. Cum a arătat scena de groază prin ochii săi? Agresorul i-a reproșat că ar fi furat un pachet de cafea din magazin.

Citește și: Un bărbat și-a lovit tatăl cu putere în urma unui conflict. Victima a murit la spital

„I-am scris șefului meu marți că nu mai vreau să mai desfășor activitatea în unitatea dânsului și dânsul mi-a spus să vin să îmi dau demisia, să scriu cu mâna mea demisia și să iau restul de bani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

M-am dus la dânsul, am urcat pe scări, când am urcat pe scări M.

V. s-a ridicat de pe scaun și a ieșit afară și a închis ușa în urma sa. Am intrat în biroul dânsului și a închis ușa cu cheia, l-a sunat pe D. S. să-i aducă o coadă de topor.
Închizându-mă acolo a început să mă bată într-una, până am făcut hemoragie. Am pus mâinile în dreptul capului, că de asta am mâinile rupte, dacă nu puneam mâinile în dreptul capului mă omora pe loc.
Zicea întruna, de aici vie nu mai ieși, c***o! Și după ce s-a săturat de bătaie cât a putut el să dea, că era lac de apă, m-a scos afară pe ușă și mi-a mai dat încă două cozi de topor pe spate”
, a mărturisit femeia, potrivit kanald.ro

Citește și: „A nenorocit-o cu toporul”. O femeie a ajuns în comă după ce a fost bătută cu sălbăticie de propriul șef

Agresorul a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge

Victima a fost lăsată să zacă într-o baltă de sânge, după bătaia crâncenă. Femeia și-a adunat ultimele puteri pentru a urca la volan și a condus spre casă, într-o stare de neimaginat,

Din cauza rănilor grave suferite, victima s-a prăbușit la pământ chiar la intrarea în casă. Soțul femeii a fost cel care a găsit-o inconștientă.

„Și nici nu știu cum am ajuns la mașină, mi-a venit rău, am ajuns cu tensiune 7 cu 4, nu știu, mi-a dat Dumnezeu putere și am putut să conduc până acasă, el crezând că poate dau mașinile peste mine să fac accident, ca să scape. N-am mai știut nimic de mine, m-am pus acolo pe scaunul lui, m-am făcut grămadă și el dădea întruna în mine.

Nici nu știu cum am ajuns la mașină, nu mai știam de mine, eram inconștientă. Am mers numai cu viteza 1”, a declarat victima.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un bărbat din Vaslui, reținut după ce și-a amenințat cu moartea soția. Avea ordin de protecție, dar a intrat peste ea în bar și a început să facă scandal

În caz, poliția a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si