Parca in gaura de sarpe a intrat Ivanciu Corcioveiu. Individul de 23 de ani, care la inceputul saptamanii trecute a spulberat cu masina doi baieti de 8 si 9 ani.

Nimeni nu mai stie nimic de el, din noaptea in care a indoliat pe veci doua familii. Fugarul ar fi putut trece granita fluierand. Din localitatea in care a provocat nenorocirea si pana la frontiera Romaniei cu Republica Moldova sunt doar 10 km.

„Asta este o pacaleala. Daca nu-l gaseste Politia. Noi ne uitam in fiecare seara la actualitati si nu se mai aude zare. Doi copii au intrat in pamant si nu se mai aude nimic. Unde credeti ca e fugit? O fi in tara? In tara nu este. Omul are bani”, spun localnicii.

Bani pe care Ivanciu s-a ferit sa-i foloseasca in magazinele din zona, de teama sa nu fie recunoscut! S-a oprit insa la o stana sa bea apa: „Cand a fugit a fost la stana la mine. Latrau cainii si nu stiam ce-i. A baut apa si nu a mai pus caldarusa acolo, a pus-o pe caruta afara. Unde s-o fi dus... Nu stiu”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Abia dupa 48 de ore, politistii l-au dat pe Ivanciu Corcioveiu in consemn la frontiera. Timp berechet pentru fugar sa-si piarda urma pe teritoriul vecinilor.

„Aici legea nu face nimic. De ce nu pune cainele dupa el? De aici sa-si faca legea treaba, dar vad ca a ramas moarta”, spune mama lui copilului decedat.

Acasa la soferul fugar, e doar bunica.

Ivanciu Corcioveiu este dat in urmarire internationala. Pe numele lui a fost emis mandate de arestare in lipsa pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa, fuga de la locul accidentului si conducere fara permis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si