Desi pretul unui kilogram este mai mare decat cel al rosiilor din import, ei bine, exista si un motiv pentru care se intampla asta.

Conform rezultatelor de laborator pentru probele finalizate la rosii demonstreaza faptul ca niciun consumator nu este expus la reziduri sau pesticide ce i-ar putea pune in pericol sanatatea.

Rosiile romanesti s-au dovedit a fi cele mai sigure pentru consum.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Asta este tipul de rosii pe care nu ar trebui sa il mai consumi vreodata- "Aparitia acestui semn pe fruct indica faptul ca au fost injectate!"

Cei care se ocupa de calitatea alimentelor din piete preleveaza zilnic probe pentru determinarea reziduurilor de pesticide din legume si fructe, iar pana la acesta data, la Laboratorul pentru Controlul Reziduurilor de Pesticide in Plante si Produse Vegetale Bucuresti au ajuns un numar de 68 de probe de rosii de la producatorii agricoli si toate acestea au fost declarate perfecte pentru consum. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si