Acest concept ofera bucurestenilor posibilitatea de a lua o bicicleta, pe care o poate folosi gratuit timp de 30 de minute. Daca vor depasi acest timp, atunci vor fi nevoiti sa plateasca 4 lei. Exista si abonamente de o zi, la 10 lei, dar si pe an. Un astfel de abonament costa 100 de lei, relateaza Digi24.

De asemenea, un utilizator poate închiria biciclete gratuit de mai multe ori pe zi, cu condiţia ca după fiecare 30 de minute de pedalat, să o returneze şi să existe o pauză de cel puţin alte 30 de minute.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vor exista sase statii automatizate de unde utilizatorii isi pot alege singuri bicicletele. Acestea sunt in: Piaţa Universităţii, Piaţa Revoluţiei, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulles, Kaufland Barbu Văcărescu.

Pentru a putea beneficia de serviciile sistemului, utilizatorii trebuie să isi creeze un cont pe www.ivelo.ro sau să se înregistreze la unul din centrele I’Velo Relax din Parcul Herăstrău (metrou Aviatorilor şi Arcul de Triumf) şi Parcul Tineretului (intrarea Gheorghe Şincai) pentru a primi Cardul I’Velo.

Închirierea unei biciclete se face pe baza cardului personal I’Velo, iar validarea se face la orice staţie automatizată I’Velo Urban, odată cu prima închiriere.

AICI gasiti mai multe informatii despre statiile automatizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si