Suma de 1.000

de lei va fi acordata doar prin virament bancar, in fiecare luna, de catre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti din cadrul Primariei Capitalei, in baza unui dosar care va contine in original certificatul de nastere al copilului, pentru copiii de pana in 14 ani sau buletinul, in cazul copiilor de peste 14 ani, actul de identitate al reprezentantului legal, actul de identitate al celuilalt parinte, ori certificatul de deces, certificatul de casatorie al parintilor sau hotararea de divort, certificatul de incadrare in grad de handicap, extrasul de cont si o cerere tip, iar pentru cazurile exceptionale, decizia tutorelui si actul de identitate sau hotararea centrului de plasament si actul de identitate al asistentului maternal, toate aceste acte urmand sa fie scanate.

Astfel, actele se pot depune la Complexul de Servicii Sociale Ominis din Aleea Turnu Magurele nr. 17A, din Sector 4, de luni pana vineri intre 9.00 si 15.00. De asemenea, acestea pot fi trimise si in format electronic, scanate, in format pdf sau jpeg, pe adresa de e-mail [email protected].

Stimulentul se acorda doar daca beneficiarul are achitate toate obligatiile de plata fata de bugetul local, precum amenzi RATB sau pentru tulburarea linistii publice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"DGASMB va consulta si prelucra informatiile, inclusive datele cu caracter personal, inregistrate pe numele solicitantului, in evidentele Ministerului de Finante Publice- Agentia Nationala de Administratie Fiscala", precizeaza DGASMB.

Proiectul de hotarare privind acordarea ajutorului financiar de 1.000 de lei copiilor cu dizabilitati a fost aprobat in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 19 iulie, cand primarul Capitalei, Gabriela Firea a promis ca in urmatoarea sedinta municipalitatea va veni cu un proiect asemanator pentru adultii cu handicap.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si