Christian Ciocan este foarte cunoscut din perioada în care era purtător de cuvânt al Poliției Române. Extrem de prezent, nelipsit de la evenimentele mondene, Ciocan a deranjat la un moment dat cu popularitatea lui și a fost înlăturat. După câțiva ani petrecuți în afara țării, el a revenit în acest an la biroul de comunicare al sindicatului SNAP.

Diferența față de acum câțiva ani este aceea că Ciocan a renunțat aproape definitiv la site-urile de soicalizare, de unde altădată posta zinlic.

Asta după ce a trecut printr-o experiență care i-a lăsat un gust amar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Un hoț a fost împușcat de un polițist după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-un cabinet medical

Victima unor escroci sentimentali

Cu câțiva ani în urmă, fotografiile lui Ciocan au ajuns în posesia unor escroci care au început să înșele femei din toată lumea, în căutare de relații cu un tip bine precum polițistul nostru.

Răufăcătorii au clonat contul lui Ciocan sub diferite nume sau biografii: fie un medic celebru din Londra, fie un ofițer militar aflat în Afganistan. După ce victimele se îndrăgosteau nebunește de imaginea lui Christian, urma, inevitabil, solicitarea unui împrumut pentru deschiderea unei mari afaceri sau rezolvarea unei probleme personale urgente.

Ulterior, adevăratul Christian Ciocan a ajuns să fie terorizat cu mesaje din toată lumea care îi cereau socoteală.

Asta l-a determinat pe polițist să renunțe să mai folosească rețelele de socializare, înțelegând pe propria piele cum este să fii victima hoților de identitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si