Close sidebar
Close sidebar

De ce a divorțat Radu Vâlcan de prima soție! Declarațiile inedite ale soțului Adelei Popescu

Puțină lume știe că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit, înainte să o întâlnească pe Adela Popescu.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu Vâlcan i-a spus ADIO! Actorul s-a însurat în 2003 cu Tereza, însă povestea lor de iubire nu a durat decât patru ani. Astfel, în 2007, cei doi au divorțat de comun acord, iar ea a ales să păstreze numele lui, la vremea respectivă.

În prezent, femeia este căsătorită cu un grec și este mămică unei fetițe, în timp ce Radu Vălcan s-a însurat cu Adela Popescu. Cei doi au împreună doi băieți.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool.Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută că individ să creşti”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu câțiva ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au unit destinele în 2015, în mijlocul naturii, pe domeniul Hader Chalet, în prezența a peste 60 de invitați.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI