Un bărbat de 44 de ani din Greene County, statul american Ohio, a fost condamnat marți la 3.000 de ani de închisoare pentru mai multe capete de acuzare de infracțiuni sexuale împotriva copiilor.

Citește și: Un soț gelos a angajat un asasin plătit ca să ucidă două lesbiene. Nu l-a plătit la timp, așa că lucrurile s-au întors împotriva lui

Potrivit unui comunicat de presă al procurorului districtual, inculpatul Matthew Perry a fost condamnat pentru 13.143 de acuzații de infracțiuni sexuale împotriva copiilor.

Citește și: VIDEO. Fotomodelul ceh prins cu 9 kg. de heroină în bagaje a crezut că va fi linșată în Pakistan

Conform actelor din dosarul procurorilor, individul va fi pedepsit pentru 2.190 de acuzații de viol asupra unui copil sub 13 ani.

Matthew Perry a fost găsit vinovat după un proces de patru zile în noiembrie, potrivit CBS News.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mathew Perry, fiară cu față umană

Mathew Perry, fiară cu față umană

[Sursa foto: CBS News]

Deținutul, eligibil pentru eliberarea condiționată în anul 3523

Condamnatul nu va fi eligibil pentru eliberare condiționată până în anul 3523, potrivit sursei citate.

„Sunt mândru să anunț că Matthew Perry va trebui să trăiască timp de 3000 de ani pentru a-și plăti datoria față de societate, iar acum aș dori să revin la îndeplinirea promisiunii făcute oamenilor din comunitatea mea de a continua curățarea infractiunilor din Greene County”, a spus procurorul districtual al districtului, David Russo.

O rutină zilnică, "la fel ca spălatul pe dinți"

Procurorii au demonstrat în instanță că fiara cu față umană a violat zilnic o minoră timp de 6 ani.

Uneori, fata era suspusă mai multor acte sexuale în aceeași zi.

Citește și: Un soț gelos a angajat un asasin plătit ca să ucidă două lesbiene. Nu l-a plătit la timp, așa că lucrurile s-au întors împotriva lui

În timpul procesului, procurorul David Russo a spus că victima a mărturisit că a fost violată în fiecare zi și că era „o rutina la fel ca spălatul pe dinți”.

Un prieten al victimei a aflat ce se întâmplă și i-a spus consilierului școlar, demarând ancheta.

Citește și: Fiul unui miliardar, acuzat de uciderea unei studente de 23 de ani. „A fost un accident sexual care a mers prost”

Potrivit AP, individul a fost arestat în urmă cu 6 ani, când avea 38 de ani.

La momentul respectiv, nu se cunoșteau detalii despre o relație pe termen lung între adult și minor, ci s-a presupus că au fost acte izolate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si