Cântăreața Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de doar 50 de ani, răpusă de o boală cruntă: cancer. Artista a fost diagnosticată cu cancer în anul 2019, iar de atunci Rona a anunțat în spațiul public că a învins boala de două ori.

Din păcate, organismul ei a cedat, iar cancerul a recidivat. La începutul lunii noiembrie, medicii au anunțat-o pe artistă că boala nu s-a vindecat în totalitate, iar una dintre metastaze, cea pe creier, s-a mărit, a transmis pe data de 14 noiembrie 2023 libertatea.ro.

Tot la acea vreme, Rona mărturisea că nu are planuri de sărbători din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Din nefericire, aceasta nu a mai apucat să se bucure de Crăciun alături de fiica ei în vârstă de 15 ani și de familie.

De ce a murit Rona Hartner? Cauza morții a celebrei artiste

Citește și: VIDEO- Rona Hartner are cancer în stadiul patru: ”Mă lupt cu el. Din cauza metastazelor la creier, nu mai am voie să conduc, să urc pe scenă, să cobor scările singură”

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a

povestit atunci artista Rona Hartner, pentru ciao.ro.

Rona Hartner s-a stins din viață răpusă de cancer. Artista se lupta de ani de zile cu această boală

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată pentru prima oară cu cancer, la colon și la ficat. La doar un an de la diagnostic, artista a anunțat că s-a vindecat vedeta, doar că, la începutul acestui an, boala a recidivat.

A primit diagnosticul crunt din partea medicilor:  cancer pulmonar și metastaze pe creier. „A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el”, a povestit atunci artista.

De ce a murit Rona Hartner? Cauza morții a celebrei artiste

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Cum a învins Rona Hartner cancerul pentru a doua oară. Ce tratament-minune a urmat: "Trebuie să fii puțin inconștient să iei acest medicament". Declarațiile tulburătoare ale actriței

Nici în momentul în care a primit diagnosticul necruțător, Rona nu și-a pierdut speranța și credința.

Într-un interviu oferit pentru fanatik.ro în luna iulie a acestui an, Rona Hartner a dezvăluit că a urmat un tratament despre care a mărturisit că a fost un adevărat miracol și cu ajutorul căruia, în doar două săptămâni, chimioterapia a început să dea roade. 

Anunțul trist despre sănătatea artistei a fost făcut de Rinda, sora ei

Miercuri, pe data de 22 noiembrie 2023, Rinda, sora artistei, a făcut un anunț sumbru pe rețelele de socializare. Aceasta a postat pe Facebook un mesaj cutremurător în care mărturisit c starea de sănătate a Ronei este precară, fiind pe patul de moarte.

De ce a murit Rona Hartner? Cauza morții a celebrei artiste

Citește și: Vești cumplite despre Rona Hartner. Sora artistei tocmai a făcut anunțul: ,,Sora mea își trăiește ultimele clipe''

„Buna seara la toată lumea,

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Sunt Rinda sora Ronei.

Vă scriu sa va cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe.

Ne scuzați daca nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea și cu fetița ei

Dumnezeu să-i aline suferința și sa o primească la el”, se arată în mesajul postat de Rinda pe pagina de Facebook a cântăreței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si