Close sidebar
Close sidebar

De ce a renunțat la caz avocatul lui Cornel Dinicu? Detalii șocante ies la iveală în urma incendiului de la Ferma Dacilor

Surse judiciare spun că de fapt avocatul patronului de la Ferma Dacilor nu ar fi renunțat la caz din cauza amenințărilor. În timp ce Bogdan Aanei a luat hotărârea, Cornel Dinicu era din nou audiat.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bogdan Aanei, unul dintre avocații lui Cornel Dinicu, a anunțat luni că se retrage din acest caz. El a spus că a luat această hotărâre din cauza amenințărilor care planează asupra lui.

Acesta ar fi luat decizia, chiar în timp ce patronul de la Ferma Dacilor a fost din nou audiat de anchetatori.

”Din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea și a telefoanelor de amenințare pe care le-am primit. De la diverse persoane, nu știm încă. O să verificăm și noi de unde și în ce fel. Nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului în acest dosar și am decis să mă retrag. Au fost telefoane de amenințare și presiuni puse ca eu să mă retrag din acest dosar.

Nu știu motivele, dar am găsit de bun august să vă spun. Au fost de-a lungul acest zile în care eu am fost în dosar și am încercat să-mi fac treaba, dar se pare că de la București deranjăm”, a declarat Bogdan Aanei.

El este Bogdan Aanei.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Cum sunt păcăliți românii cu bijuteriile din aur? Noi reguli care vin în ajutorul clienților, astfel încât să nu mai fie în dezavantaj

Întrebat ce i s-a spus în apelurile telefonice de amenințare, fostul avocat al lui Cornel Dinicu a spus pentru Antena 3 CNN că a primit tot felul de indicii ca să se retragă din acest dosar și să nu mai participe.

El a mai spus că și-a dorit să-și facă treaba așa cum știe mai bine, însă se pare că de la București deranjează.

Care ar fi adevăratul motiv pentru care avocatul nu a mai dorit să-l susțină pe Cornel Dinicu?

Conform unor surse judiciare, avocatul ar fi fost concediat chiar de către Cornel Dinicu, afaceristul din Tohani fiind nemulțumit de faptul că Bogdan Aanei a ieșit public, în presă, și a dat declarații despre dosarul Ferma Dacilor.

Așadar, rezilierea contractului dintre client și avocat ar fi a avut loc, luni, pe holul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. 

Bogdan Aanei nu este primul avocat care încearcă să se implice în acest dosar complicat. Între timp, un angajat a venit detalii cutremurătoare despre noaptea în care a izbucnit incendiu teribil. El a spus că acolo s-a folosit o substanță inflamabilă puternică, iar cel care ar fi pus focul ar lucra în Armată.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Credința mea este, probabil a lui Cornel nu e asta, credința mea e că s-a încercat, cu necazul ăsta, atragerea cuiva într-un scandal...Lucrează în armată! Am văzut cu 2-3 zile înainte o încercare de scandal mediatic în legătură cu această persoană și am văzut, și a doua zi, aceeași încercare a unui domn care cerea demisii. Uitându-ma și eu și înțelegând importanța funcției acestui om....”, a spus martorul pentru sursa menționată mai sus.

Cornel Dinicu a fost din nou audiat luni.

[Sursa foto: Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI