Câteva mii de persoane au luat parte la înmormantarea lui Ilie Balaci, ieri, la Craiova, iar după eveniment, familia ”Minunii blonde din Banie” s-a retras alături de apropiaţii la restaurantul Flora din localitate. Iniţial, masa ar fi trebuit să aibă loc la ”Periniţa”, unul dintre restarantele preferate ale lui Balaci, la care şi-a petrecut câteva ore în seara de dinainte de moartea lui. Până la urmă, familia a decis să schimbe locaţia pentru că la ”Flora” era mai mult spaţiu.

De altfel, au existat şi câţiva prieteni ai Prinţului din Bănie care au încurcat locaţiile, neştiind că acestea s-au schimbat pe ultima sută de metri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Chiar şi aşa, se pare că la pomana organizată de familie nu au ajuns mai mulţi dintre prietenii lui Balaci pe care rudele fostului mare fotbalist îi aşteptau. A fost o surpriză mai puţin plăcută, chiar dacă situaţia a fost oarecum de înţeles: mai mulţi oameni de fotbal au venit din Bucureşti sau din ţară iar după înmormântare au ales să plece din Craiova.

Primăria a suportat cheltuielile cu înmormântarea

Cheltuielile de înmormântare şi implicit de masa de după au fost suportate din bugetul local. Consilierii locali au votat un proiect prin care se alocă suma de 150.000 lei, bani care să acopere cheltuielile legate de inmormantarea lui Balaci.  

Interesant este şi faptul că iniţial, ceremonia ar fi trebuit să aibă loc astăzi, însă familia s-a răzgândit pe ultima sută de metri pentru că miercurea este zi de post şi ar fi fost dificil de alcătuit un meniu pentru pomana care a avut loc după înmormantare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si