Un bărbat de aproximativ 80 ani a decedat, marţi, după ce ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, a informat IPJ Alba.

Citeste si: VIDEO| De ce s-au sinucis împreună cei doi soți din Capitală. Biletul de adio lăsat de ei înainte de a se arunca de la etajul 7

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de aproximativ 80 de ani a fost găsit căzut lângă blocul M de pe B-dul 1 Decembrie din Alba Iulia (zona Gavroche).

Acesta a fost supus manevrelor de resuscitare, fără succes însă, informează Alba24.ro.

Bătrânul se confrunta cu afecțiuni medicale

Potrivit unori surse, bărbatul (S. N.) avea 81 ani și era din Alba Iulia. S-ar fi aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuia, la etajul IV.

Acesta s-ar fi confruntat cu afecțiuni medicale. În trecut, ar mai fi avut o tentativă de suicid, în timp ce era internat în spital. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

sinucidere alba

Locul din Alba Iulia unde s-a produs incidentul nefericit

[Sursa foto: Alba24]

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Caz șocant în Capitală. Soț și soție, sinucidere din motive medicale

Un alt caz șocant a avut loc săptămâna trecută în București. Disperarea i-ar fi împins pe doi bătrâni- soț și soție- să-și ia viețile împreună.

Cei doi ar fi avut grave probleme de sănătate şi au fost găsiți fără suflare lângă blocul în care locuiau. 

Cei doi soți locuiau la etajul doi, însă în cursul zilei de vineri au urcat până la etajul 7, unde se află ghena blocului. Din acel loc, bătrânii s-au aruncat în gol ținându-se de mână.

Citeste si:  Doi bătrâni s-au sinucis împreună

Cei doi s-au prăbușit pe asfaltul din fața blocului, iar  echipajele medicale  care au venit de urgență nu au mai putut decât să constate decesul.

Potrivit surselor din anchetă, cei doi soți au lăsat un bilet de adio în care au specificat că aveau grave probleme de sănătate și că au decis să pună capăt vieții împreună înainte să îi răpună boala.

Citeste si: Explozie într-un bloc din Suceava: mai multe apartamente au fost afectate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si