O bătrână de 73 de ani a trăit spaima vieții. Doi tineri de 13, respectiv 15 ani, au bătut-o crunt, cu mâinile și picioarele. Întreg incidentul terifiant s-a petrecut chiar în locuința femeii.

Cei doi adolescenții au pătruns în curtea acesteia pentru a îi fura bunurile.

La data de 26 ianuarie 2024, cei doi adolescenți au pătruns în casa femeii cu intenția de o jefui. Furtul nu a decurs conform planului, moment în care tinerii au decis să o bată pe bătrână.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma comunicatului transmis de IPJ Brăila, se pare că adolescenții nu se așteptau ca bătrâna să fie acasă.

"În noaptea de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de persoane necunoscute. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi observat în curtea locuinței sale două persoane necunoscute, iar la vederea acesteia, cei doi ar fi lovit-o, după care au fugit", a transmis IPJ Brăila într-un comunicat.

Bătrâna a fost cea care a alertat autoritățile. Imediat, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Citește și: Un bărbat a fost înjunghiat în piept, după ce i-a spus tovarășului de pahar să înceteze cu glumele despre soția sa. Agresorul riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor

doctor tanar cu pacient batrana

Bătrână bătută de adolescenți în Bărila

[Sursa foto: istockphotos]

Tânărul de 15 ani este arestat la domiciliu

Asupra atacatorului de 15 ani, autoritățile au impus măsura arestului preventiv, la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit observator.ro.

politia

Tânărul de 15 ani este arestat la domiciliu

[Sursa foto: istockphotos]

"În urma activităților specifice efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri, de 13 și 15 ani, ambii din satul Corbu Nou. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată", a transmis IPJ Brăila într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si