Close sidebar
Close sidebar

De ce au fost ucisi cei doi tineri ciobani romani in Italia! Adevaratul motiv al asasinatului este ingrijorator

Doru Constanţin Olaru si Costel Cornel Calinciuc, doi ciobani romani, au fost ucisi cu bestialitate in noaptea de 24 spre 25 octombrie pe un camp din Chivasso, Italia.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit observator.ro, presa italiana sustine ca cei doi romani ar fi fost victimele unui razboi intre ciobanii italieni si cei straini.

Razboi ce dureaza de 20 de ani

In locul in care a avut loc tragedia, in apropiere de Torino, se duce de 20 de ani o lupta intre ciobanii italieni si cei straini, mai precis romani si bulgari.
 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Imediat cu asasinatul celor doi ciobani romani, ceilalti pastori straini au plecat din zona.

"Le este frica si nu se vor mai intoarce pentru o vreme. Stiu ca pastorii italieni nu ii doresc aici. Acum, au inceput chiar sa-i si ucisa. Pentru ca, in meseria noastra, cine vine primul are dreptul la pasune.

Este dificil sa gasesti un muncitor italian, pastorii straini accepta condiţii umile, ei pot dormi intr-o baracaa pentru 500 de euro pe luna, fara un contract de munca, la negru, iar in Calabria, de exemplu, o fac si pentru te miri ce, pentru 50 sau 100 de euro. si nu se plang niciodata ca sunt obosiţi. Sincer, nu stim ce ne-am face daca nu ar fi ei...", marturiseste un crescator de oi, potrivit rotalianul.com.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI