Printre acestia se numara fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, magnatii Bill Gates, Warren Buffett si artistul Sting, scrie Adevarul. Potrivit publicatiei Businees Insider, bogatii lumii şi-au îndreptat atenţia către „cauze mai importante“, donand o mare parte din bani.

Cel mai cunoscut exemplu este cel al filantropului Bill Gates, fondatorul Microsoft. Cei trei copii ai sai sunt bucurosi ca nu vor mosteni banii parintilor, ci ca sunt educati sa-si castige singuri veniturile si sa doneze si celor mai in nevoie.

Warren Buffett, al doilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproximativ 80 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, a devenit cunoscut ca investitor si este CEO si presedinte al Berkshire Hathaway- o companie care detine actiuni in zeci de companii, printre care Kraft Heinz, American Express, Duracell şi chiar Apple.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Buffett este decis sa-si doneze toata averea, fara a mai lasa niciun dolar copiilor sai, insa, acesta a decis sa sprijine financiar organizatiile caritabile ale celor trei urmasi ai sai.

Alti bogatasi care au decis sa-si doneze banii, in loc sa ii lase copiilor sai, sunt celebrul bucatar Gordon Ramsay si jurnalista Nigella Lawson si Sting.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si