Pedofilul olandez acuzat că a ucis o fetiță din România pentru ca ulterior să-și ia viața, era obsedat de meloda ”Anne” a trupei belgiene ”Clouseau”. De fapt, el era ”bântuit” de un vers al melodiei care ună cam așa: ”...și am să-ți dau un pupic pe nas iar tu nici măcar n-o să observi”.

În 2012, Joop Visscher a postat pe contul lui de Youtube melodia trupei preferate însă în locul videoclipului a scris versul respectiv pe un fundal albastru și l-a lăsat să ”ruleze” timp de două minute

și jumătate cât ține piesa. Este greu de înțeles chiar și pentru specialiști la ce se gândea în acel moment bărbatul, însă textul naște astăzi fiori pe șira spinării atunci când punem în context faptele olandezului de acum câteva zile.

Despre ce este vorba în piesa de care era obsedat pedofilul olandez?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Piesa ”Anne” a trupei ”Closeau” vorbește despre amintirea unei dimineți în prezența unei iubiri pierdute. Autorul descrie imaginea cu iubita lui care încă doarme ”cu un picior în afara patului” în timp ce el îi aduce micul dejun. ”Aceste momente ar trebui să dureze pentru totdeauna”, spune solistul trupei. Interesant este faptul că Anne chiar există și a fost soția basistului Geert Hanssens, conform presei din Belgia.

Citeste si: Povestea plină de mister a unei fetițe de 8 ani. „Se holba noaptea la noi, am văzut-o cum a pus chimicale în cafea, a zis că încearcă să mă otrăvească”

Joop Visscher a fost, la rândul lui, un mare pasionat de muzică. El era nelipist de la festivalurile care se organizau în țara lui și chiar avea un cont pe soundloud acolo unde posta propriile creații.

Joop era mare fan al muzicii electronice, tocmai de aceea alegerea unei piese pop din anii ’90, cum este cea a trupei Closeau a părut mai degrabă ciudată. În 2012, atunci când a postat clipul pe Youtube, Joop Visscher avea deja probleme cu justiția din cauza unor infracțiuni sexuale.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si