Close sidebar
Close sidebar

De ce este pacat sa mergi in club dupa ce ai luat lumina! Majoritatea tinerilor fac asta in noaptea de Inviere!

Atat cei mari cat si cei mici participa an de an la slujba de Inviere. Cei tineri, mai ales, au obiceiul ca imediat dupa ce au luat lumina sa mearga la club!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fara a intelege semnificaţia religioasa a acestui moment, tot mai multi tineri aleg sa iasa in cluburi si sa se distreze, imediat dupa ce au luat Lumina Sfanta.
 
Acesta este, insa, un mare pacat, care poate duce spre comiterea de fapte necuviincioase in noaptea de inviere, intrucat in cluburi se consuma bauturi alcoolice si se fumeaza, iar deseori au loc scandaluri sau batai.
 
Invierea Domnului ar trebui sa aduca pentru fiecare om pace si liniste sufleteasca.
 
Obiceiul de a petrece pana in zori in cubluri umbreste acesta mare sarbatoare.
 
Iar pentru a atrage binele in viata ta este indicat sa iei lumina si sa mergi acasa pentru a o duce in fiecare camera, astfel raul din caminul tau va fi alungat.
 
 
 
Sursa: Spynews

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI