Înainte de US Open 2023, bookmakerii și fanii o văd drept favorită clară pe Swiatek la câștigarea trofeului pe care a reușit să îl câștige și în 2023. Asta deși poloneza și-a dezamăgit fanii la Wimbledon, unde a fost eliminată încă din faza sferturilor de finală. Iată de ce Swiatek este, totuși, favorită la US Open.

De ce Swiatek este favorită pentru cucerirea US Open 2023

Cotele la pariuri pe US Open o indică pe Iga Swiatek drept principala favorită a competiției feminine. Poloneza este cotată cu 3,25 pentru un succes istoric, în vreme ce a doua favorită a bookmakerilor este Aryna Sabalenka, cu 5,50. Favorita numărul 3 este Elena Rybakina, cu 7,00. Cehoaica Marketa Vondrousova, care a câștigat Wimbledon 2023 este doar a șaptea favorită, cu o cotă de 15,00. Swiatek este favorită pentru că:

  • Este lider mondial

Swiatek domină ierarhia feminină deja de luni bune, iar accederea constantă în fazele superioare ale competițiilor de Grand Slam dovedesc că ea este un lider solid și consacrat. Drept urmare, statutul de favorită la US Open 2023 este unul normal, din acest punct de vedere.

  • Experiența Grand Slam-urilor

Iga Swiatek a câștigat US Open deja, în cariera sa.

Ea s-a impus în 2022, dar nu doar la Flushing Meadows a reușit o astfel de performanță. Swiatek a câștigat și Roland Garros, în 2022 și 2023. Așadar, ea și-a păstrat titlul la Paris. De ce nu ar reuși aceeași performanță și la New York?

  • Mental solid

Poloneza este deosebit de apreciată de către fanii săi și de către experții din lumea tenisului pentru maturitate și pentru modul în care abordează meciurile, din punct de vedere psihic.

Ea face față foarte bine presiunii și rămâne mereu concentrată pe parcursul meciurilor, în ciuda obstacolelor de care se lovește. Are capacitate excelentă să se concentreze pe propriul joc, servește puternic și își poate controla emoțiile, astfel încât să aibă șansa de a reveni în meciurile în care se vede pusă în dificultate.

  • Versatilitate în joc

Swiatek posedă un stil de joc foarte variat și are capacitatea de a schimba abordarea, în timpul meciurilor. Ea își adaptează tactica, în general, în funcție de adversar și de modul în care evoluează lucrurile în cadrul fiecărui meci. Astfel, ea are capacitatea de a face față provocărilor care ar putea să apară pe parcursul unui turneu atât de dificil, precum cel de la New York.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În concluzie, liderul mondial Iga Swiatek este favorită certă la cucerirea titlului la US Open 2023. Turneul se va disputa în perioada 28 august-9 septembrie 2023, iar pariorii iubitori de tenis au toate motivele să mizeze pe sportiva din Polonia. Aceasta are șansa de a-și apăra trofeul cucerit în 2022, iar calitățile sale oferă argumente solide în favoarea ei. Pariază și tu acum cu responsabilitate și bucură-te de partidele tari din America!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si