In urma audierilor, barbatul i-ar fi lasat masca pe anchetatori cu o replica revoltatoare. Agentul acuzat de hartuirea mai multor copii si femei are o parere profund socanta despre faptele comise.

„De ce ma uraste toata lumea, ca n-am omorat pe nimeni!”, a spus Stan, spre surprinderea anchetatorilor, potrivit Libertatea.

Politistii se asteptau ca inculpatul sa aiba o minima intelegere a faptelor care se petrec, avand in vedere experienta sa ca agent.

Ofiterul de la Brigada Rutiera a declarat in fata anchetatorilor ca pornirile sale de hartuire erau mai degraba spontane decat planificate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta isi alegea victimele in timp ce mergea spre casa, afirmand ca nu le urmarea in prealabil. Astfel, unele din victimele sale se afla in sectorul 5 al Capitalei, iar altele in sectorul 6, de pe vremea cand lucra la o unitate de jandarmi.

Desi a fost pus in fata probelor video, politistul a afirmat de mai multe ori ca se ducea la blocurile respective pentru a-si vizita vechii prieteni.

Anchetatorii au aflat mai multe detalii despre modul in care acesta se manifesta, oferind detalii foarte grafice. In fata probelor ADN care il incriminau, agentul a oferit scuze halucinante.

Surse citate de Libertatea au declarat ca acuzatul nu ar fi de acord cu un posibil tratament.

„Are momente cand recunoaste ca are probleme. Dar spune ca le poate trata si fara sa fie inchis.

Si nu vrea nici un fel de tratament, zice ca n-are nevoie”, au spus cei din domeniu.

Ancheta in cazul agresarii celor doi copii de catre Eugen Stan a fost preluata de Parchetul General. Pentru ca s-au adunat mai multe spete in care politistul este suspect principal, acesta acuza anchetatorii ca incearca sa il invinuiasca de fapte comise de alti infractori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si