In stanga se afla intrarea in capela
Trupul Ilenei Ciuculete a ajuns la Biserica Costeasca din Chitila miercuri seara si va fi tinut aici pana sambata la pranz, cand interpreta va fi condusa pe ultimul drum. Intre timp, la biserica au loc slujbe dupa programul obisnuit, fara ca acest lucru sa fie impiedicat de prezenta sicriului in mijlocul multimii. Din contra, membrii parohiei din Chitila au cunoscut-o si iubit-o pe cantareata, care, practic, facea parte din comunitatea lor.
Ileana Ciuculete a murit marti seara

Cum s-a luat, totusi, decizia ca Ileana Ciuculete sa fie tinuta in biserica si nu in cripta, acolo unde sunt tinuti pentru priveghi, de obicei, cei decedati? „Biserica noastra are o cripta care insa se afla la demisol. Dupa ce a murit doamna Ciuculete si au inceput pregatirile, au venit mai multi credinciosi sa-i roage pe preoti sa o tina in biserica, sa nu o bage sub pamant. Doamna Ileana a fost un om mare, un artist, merita sa stea aici, intre noi. Pana la urma, preotii au fost de acord”, ne-a declarat unul dintre vecinii bisericii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La Biserica Costeasca slujeste preotul Grigore Mazilescu, cel care i-a fost duhovnic Ilenei Ciuculete. Parohul bisericii este si Protopop al Protopopiatului 1, Bucuresti – parintele Dan Toader. 

Imagine din biserica, inainte ca interpreta sa fie depusa


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si