Alexandru Cumpănașu a declarat că nu a văzut-o foarte des pe nepoata sa, însă – măcar o dată pe an – s-au întâlnit. Adriana Bahmuțeanu a urmărit, la rândul ei, ”cazul Caracal” și a ajuns la concluzia că Alexandru Cumpănașu nu avea relații foarte apropiate cu Alexandra și cu familia ei. Concluzia Adrianei Bahmuțeanu se bazează pe faptul că nu există fotografii în care Alexandru Cumpănașu să apară alături de Alexandra Măceșanu.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu este omul masonilor? “Șeful Masoneriei române a binecuvântat o organizație dubioasă”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Cumpănașu se vrea președinte! Știrea asta i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, inclusiv pe mine, deși m-am tot întrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsă și că dl Cumpănașu nu avea nici relații foarte apropiate cu vărul său (altfel ar fi scos în presa poze cu ”familia”), nici că a dat dovadă de prea multă empatie cu victimele, după reacțiile sale televizate reci și vehemente dar că tot tămbălăul are un scop”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de socializare, conform cancan.ro.

Citeste si: Ce bogată este soţia lui Alexandru Cumpănaşu! Simona şi-a cumpărat teren şi casă înainte să se mărite cu unchiul Alexandrei Măceşanu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si