Close sidebar
Close sidebar

De ce nu exista un festival pentru Madalina Manole? Artista si-a inregistrat numele la OSIM inainte sa moara! Cine detine in acest moment marca?

Au trecut 6 ani si jumatate de la moartea Madalinei Manole, insa nimeni nu a reusit sa organizeze pana acum un fetival in memoria ei.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daniel Gheorghe, unul dintre cei mai infocati admiratori ai Madalinei Manole si un apropiat al acesteia, a ramas apropiat de showbizul romanesc si dupa ce favorita lui a plecat dintre noi. Tanarul, care intre timp a mai adunat cateva riduri pe figura, se ocupa chiar cu organizarea de evenimente, in luna octombrie el punand pe picioare, la Mangalia, un eveniment care a purtat numele regretatului Dan Spataru. Daniel Gheorghe a facut parte din staff-ul mai multor spectacole, inclusiv unele in Bucuresti.

Daniel Gheorghe a fost prietenul Madalinei Manole

De ce nu exista, totusi, „Festivalul Madalina Manole”? In urma cu cativa ani, mai multi artisti au incercat sa puna pe picioare un astfel de eveniment. Din pacate, ei nu au reusit sa faca nimic, pentru un motiv cat se poate de simplu. Cu cativa ani inainte sa moara, Madalina Manole si-a inregistrat numele la OSIM.

Astfel, Madalina Manole a devenit marca inregistrata si nu poate fi folosit de altcineva in afara de proprietarul ei.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

In cazul Madalinei, marca a ramas in cadrul familiei prin succesiune, in cazul in care aceasta s-a facut si pentru numele artistei, asa cum era normal. Nimeni altcineva in afara familiei, respectiv Petru Mircea, nu are dreptul sa foloseasca numele Madalinei in scopuri comerciale.

In octombrie, el a organizat Festivalul Dan Spataru

„Cred ca familia, sotul si fanii ar trebui sa-i cinsteasca memoria si sa se ocupe de organizarea unui festival.

Poate si chiar un simplu spectacol, dar ar fi pacat sa nu se ia in calcul acest lucru. Madalina a fost o artista care si-a dedicat viata publicului si cu siguranta si-ar dori ca oamenii care au iubit-o sa faca ceva in memoria ei”, a declarat Nico pentru ziarul Ring, cu ceva vreme in urma.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI