Close sidebar
Close sidebar

De ce nu poate fi condamnat soțul mezzosopranei din Iași? ”Chiar şi în cazul în care ar mărturisi că el ar fi autorul...”

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana din Iași, care a căzut pe scări în propria locuință, se află și acum în comă.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cazul mezzosopranei de la Opera Română Iaşi este în continuare învăluit în mister, în timp ce femeia se luptă pentru viață pe un pat de spital. Deși medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, a trecut mai bine de o săptămână de când Maria Macsim Nicoară a fost dusă la spital în comă. Atunci, medicii au spus atunci că primele 72 de ore sunt decisive, iar acum, la o săptămână după accident, deși sunt în continuare rezervați în privința șanselor de supraviețuire, specialiștii spun că au observat o ameliorare a stării de comă, conform presei din Iași.

Citeste si: VIDEO| Soprană în comă: Accident sau soţ abuziv?

În acest timp, au apărut tot mai multe informații noi privind relația artistei cu soțul ei, bărbatul care a chemat salvarea la circa 8 ore după ce a găsit-o căzută pe scări.

( Vezi si cine era amanta soțului mezzosopranei). Chiar dacă, sunt voci care susțin că bărbatul ar putea să fie acuzat, criminaliștii spun că nu există dovezi care să-l încrimineze pe acesta.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Jurnaliştii de la Ziarului de Iaşi au cerut părerea unor poliţişti judiciarişti cu privire la caz, iar aceştia spun că, în cazul în care ar fi existat o infracţiune, singura variantă de a afla adevărul este ca femeia să îşi revină pentru a povesti.

Altfel, la dosar rămâne doar versiunea povestită de soţul ei, şi anume accidentul casnic. Astfel, specialiștii sunt de părere că soţul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu poate fi tras la răspundere cu privire la situaţia critică în care se află femeia.

Citeste si: Medicii avertizeaza: “In caz de AVC, nu stati acasa! 1 minut pierdut inseamna 2 milioane de neuroni pierduti!”

Anchetatorii nu au deocamdată probe că la mijloc s-ar fi săvârşit o infracţiune şi ar fi greu de demonstrat criminalistic.

  ”O soluţie pentru a dezlega acest caz ar fi fost ca femeia să îşi revină, dar sunt slabe şansele. De asemenea, nu sunt probe că soţul ar fi pus la cale ca femeia să cadă pe scări. Chiar dacă soţul are un alibi care nu poate fi verificat, şi anume ce a făcut el în opt ore cât soţia a agonizat, şi de ce nu a sunat la ambulanţă, acesta nu poate fi tras la răspundere. Chiar şi în cazul în care ar mărturisi că ar fi autorul, să zicem că ar fi împins-o pe scări pe femeie, nu poate fi acuzat deoarece lipsesc probele. Este un caz rar, ca în literatura criminalistică“,  a spus un poliţist judiciarist, citat de repectiva publicație.

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a declarat că femeia băuse și că el a găsit-o căzută pe scări

În urma analizelor, medicii au descoperit în sângele mezzosopranei o concentraţie de 0,40 mg/l. Soțul acesteia a declarat că a găsit-o căzută pe scări. Cei doi dormeau separat: ea la mansardă, de unde ar fi coborât în momentul accidentului, iar el la parter. Codrin Nicoară, soțul acesteia, a spus că a găsit-o prăbușită, că era conștientă și că a dus-o în pat. Nu se știe ce s-a întâmplat în orele următoare accidentului, pentru că abia după 8 ore, soacra femeii a sunat la 112 pentru a solicita ajutorul. Echipajul de terapie intensivă mobilă a ajuns la vila din comuna Aroneanu de lângă Iași, 20 de minute mai târziu, iar Maria Macsim Nicoară a fost intubată și ventilată. Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital cu leziuni grave, duminică dimineața, în jurul orei 8.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI