Close sidebar
Close sidebar

De ce nu s-a consumat casatoria dintre Nicu Ceausescu si fosta lui sotie. Ce decizie a luat Elena Ceausescu la aflarea vestii

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu a povestit de ce nu s-a consumat mariajul lui Nicu Ceausescu cu Poliana Cristescu si decizia luata de mama "Printisorului" la aflarea acestei vesti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mircea Oprean a povestit ca, in anul 1984, el si Zoia Ceausescu au decis sa locuiasca separat de soţii Ceausescu si sa se mute in vila din Str. Cosmonauţilor. Acolo, la parterul vilei, locuia deja Nicu Ceausescu. Insa, ”Prinţisorul” era singur, iar soţia sa Poliana locuia in alta parte. ”Casatoria lor nu a fost consumata”, a spus Oprean, la un post de televizune.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Chiar daca opinia publica nu era informata ofocial, se discuta intens in acea perioada ca Poliana Cristescu era favorita Elenei Ceausescu si ca Nicu a fost obligat sa o ia de soţie. Zvonurile care circulau in epoca era ca mama ”Prinţisorului” voia ca acesta sa renunţe la numeroasele sale iubite ”nepotrivite” si sa se aseze la casa lui.

”A intrat in greva foamei din cauza casatoriei cu Poliana. Pur si simplu nu manca. Doar paine si ceai”, a povestit Mircea Oprean, la un post de televiziune. In cele din urma, Nicu Ceausescu a reusit sa-si convinga parintii ca este necesar sa divorţeze.

Poliana Cristescu, fosta soţie a lui Nicu Ceausescu, a fost promovata de la Damboviţa, apoi promovata ca secretar al CC al UTC.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI