În orașul german Einbach din Saxonia Inferioară, un grup de copii din Ucraina au fost atacați de o persoană neidentificată pentru că vorbeau ucraineană.

Citește și: O tânără de 18 ani a fost ucisă la comanda părinților

În urma atacului, oamenii legii au deschis un dosar pentru tentativă de omor asupra unui băiat de 10 ani, transmite presa internațională.

Informațiile au fost furnizate în weekend de parchetul german din Göttingen. 

Copil de 10 ani, aruncat de pe un pod din orașul Einbach, Germania

Atacul a avut loc pe data de 26 august, în jurul orei 18:40, în orașul german Einbach.

Mai mulți copii ucraineni se aflau în zona podului. Deodată, un bărbat necunoscut a început să-și exprime nemulțumirea față de faptul că vorbeau ucraineană și a început să-i oblige să vorbească în rusă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După aceea, bărbatul a spus că se presupune că Ucraina a fost cea care a început războiul. Departamentul nu a precizat ce limbă vorbea bărbatul, potrivit Die Welt.

Copil ucrainean de 10 ani, aruncat de un bărbat de pe un pod, în Germania

Copil ucrainean de 10 ani, aruncat de un bărbat de pe un pod, în Germania

Au urmat scene șocante: persoana necunoscută a apucat o fetiță de păr, a început să o tragă, apoi l-a aruncat pe băiețelul de 10 ani peste balustrada podului în șanț.

Copilul s-a lovit și de grinzile de fier care sunt prinse de pod în timpul căderii.

Băiatul a suferit răni la cap și la picior stâng.

Când băiețelul de 10 ani zăcea în șanț, atacatorul i-a aruncat și o sticlă de pe pod, care l-a lovit în umărul stâng al victimei. Bărbatul a fugit apoi de la locul faptei.

Parchetul din orașul Göttingen a raportat că atacatorul, în vârstă de 40-45 de ani, este acum căutat de forțele de ordine.

Conform Pravda.com.ua, a fost deschis un dosar pentru tentativa de omor a unui copil.

Die Welt a raportat că procurorul general consideră că atacul a fost motivat politic. Publicația a mai clarificat că atacatorul vorbea rusă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si