"Lacrimi la Marea Neagră",  cel mai asteptat serial al toamnei, a debutat luni, la Kanal D. Productia se bucura de un succes nebun in Turcia, unde a reușit performanța să depășească recordurile de audiență înregistrate de producții grandioase, precum Suleyman Magnificul.

Ingredientele succesului: o femeie suberbă, Nefes, răpită de la 16 ani de un descreierat, care o transformă în propria lui sclavă. De 8 ani ea nu a mai ieșit din casa luxoasa situată în Istanbul, singura bucurie a vieții ei fiind băiețelul său, e drept, venit pe lume în urma unui viol.

Acțiunea începe când tânăra mamă reușeste să evadeze cu fiul ei din infern. Deși se desfășoară în Turcia, acțiunea este mult mai aproape de sufletele românilor, majoritatea filmarilor având loc in regiunea Trabzon, situată la Marea Neagră, pe partea opusă malului românesc.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au avut șansa să viziteze platourile de filmare ale serialului, care se anunță a fi un mare succes și în țara noastră. Au cunoscut actorii din rolurile principale și au avut ocazia să obțină interviuri în exclusivitate, pe care le vom publica în curând.

Lacrimi la Marea Neagră. Fanii serialului plâng neputincioși la porțile platourilor de filmare

Ce ne-a uimit, însă, cel mai mult, au fost imaginile cu fanii înlăcrimați care așteptau înfrigurați la porțile platourilor, în speranța că vor avea șansa să își vadă idolii în carne și oase.

Majoritatea tinere femei musulmane, acestea plângeau triste și deznădăjduite la gândul că, în ciuda efortului de a ajunge în locația izolată și deloc facil de găsit, nu vor putea să își întâlnească actorii mult-iubiți.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Ba chiar ne-am simțit privilegiați când noi, românii, am fost primiți cu multă ospitalitate de echipa de filmare, în timp ce fanii rămăseseră în spatele gardurilor groase care țineau departe actorii de ochii curioșilor. Pe platourile din Trabzon se filma deja sezonul 3 al serialului "Lacrimi la Marea Neagra". Succesul uriaș a transformat actorii în vedete idolatrizate de milioane de fani, aceștia trezindu-se peste noapte asaltați de fani, fiindu-le imposibil să mai meargă singuri și fără pază la cumpărături, la mall sau la restaurant liniștiți, ca niște oameni obisnuiți.

 

Citeste si: Premiera serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, urmarită de peste un milion de fani din întreaga țară

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, eroina serialului "Lacrimi la Marea Neagra": “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”

Citeste si: Producătorul Osman Sinav, declaraţii despre serialul fenomen “Lacrimi la Marea Neagră” ce va avea premiera în această seară, la ora 20:00, la Kanal D

 

"Lacrimi la Marea Neagră" spune povestea incredibila a frumoasei Nefes, o femeie care lupta sa scape de violenta sotului ei, inneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu). Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuseste sa se elibereze si sa-si construiasca singura destinul, iar lumina calauzitoare ii este chiar iubirea.
Tahir (Ulas Tuna Astepe) este cel care intuieste suferinta prin care trece femeia impreuna cu fiul ei si o sprijina pe aceasta in toate actiunile sale.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

Lacrimi la Marea Neagră. Osman Sinav, regizorul producției, este considerat „Tatăl serialelor de succes”

„Am crezut în succesul acestui serial pentru că subiectul era unul foarte puternic. Iar acest serial a reușit să aducă telespectatori noi în fața micilor ecrane, nu doar consumatorii tradiționali de serial turcesc. În prima săptămâna de difuzare, serialul a înregistrat 9 puncte de rating și 40% cota de piață. La al cincilea episod difuzat ajunsese la 21 de puncte de Rating și 44% cota de piață, atunci reprezentanții stației mi-au spus că este un record nemaintalnit de 15 ani”,  spune Osman Sinav.

Personalitate marcantă a Turciei, Osman Sinav este considerat „Tatăl serialelor de succes”, în țara sa de origine.  Născut la 1 ianuarie, în Burdur, acesta a avut un traseu al carierei ce a îmbinat mai multe arte. A studiat pictura, designul textil, a fost creatorul a sute de filme publicitare. A îmbrățișat și domeniul cinematografiei și pe cel al producției de seriale. Dintre lungmetrajele produse de acesta amintim  „Moartea unui reporter de televiziune” (1987), „Carusel” (1988), Guerilla (1995), „Crazy Heart Boomerang Hell” (2002). Serialul de succes „Valea Lupilor”, produs în 2003, a fost difuzat și de Kanal D, în 2009.

Nu ratati un nou episod “Lacrimi la Marea Neagra”difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! Serialul poate fi urmărit la Kanal D, de luni până vineri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si