Ultimele minute din viața lui Ciprian au fost extrem de zbuciumate. Camerele de supraveghere l-au suprins când își parca mașina- apoi a urcat direct la etajul 7- acolo unde- până nu demult- și-a trăit iubirea cu tânăra de care se despărțise. Un sfert de oră s-a învârtit agitat în balconul scării.

Citeste si: De ce s-ar fi sinucis actorul Ciprian Nemeșiu

De ce s-a sinucis Ciprian Nemeșiu

Înainte să comită gestul extrem- a pus actele și cheile autoturismului într-o pungă- pe care a azvârlit-o lângă balustrada balconului. Ulterior a dus de câteva ori telefonul mobil la ureche- dar fără să poarte o conversație cu cineva- după cum aveau să afle anchetatorii după moartea lui... La un moment dat- s-a oprit lângă balustradă, s-a uitat în gol și s-a retras... Apoi- ora 19.36- gândurile negre și mintea prea tulburată l-au împins spre moarte.

Citeste si: Gest extrem. Actorul Ciprian Nemeșiu și-a pus capăt zilelor la 39 de ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nici în ziua fatidică nu i-a văzut nimeni zbaterea- ca să-i întindă o mână de ajutor. Vecinii au dat alerta abia după ce tânărul actor se prăbușise de la mare înălțime. Era încă în viață când au ajuns medicii de pe ambulanță- dar nu a mai putut fi salvat... Nici fosta iubită nu era acolo. Apartamentul era al unui apropiat și ei au locuit scurtă vreme aici.

Femeia nu a vrut să vorbească despre neînțelegerile care au provocat ruptura dintre ei... În schimb Alexa Istrate- actrița cu care Ciprian a avut o relație în trecut- e terifiată.

Citeste si: VIDEO- Tânărul actor Ciprian Nemeșiu a fost găsit fără suflare, prăbușit lângă bloc

Alexa i-a rămas alături- deși iubirea dintre ei se stinsese demult. Erau colegi de scenă- iar actrița mărturisește că exact în ziua de 8 martie ar fi trebuit să aibă trei spectacole- dar care au fost anulate de restricții.

Cu toate că era copleșit de criza prin care trece lumea teatrului- specialiștii tind să creadă că suferința din dragoste ar fi dus spre gestul extrem.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Mărturisirile cutremurătoare ale iubitei lui Ciprian Nemeșiu! Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care s-a sinucis actorul

Ciprian Nemeșiu avea planuri mari de viitor. Ar fi vrut să joace roluri în cât mai multe filme- dar și să călătorească spre fiecare colț al lumii. Toate visele i s-au spulberat- însă- în cel mai brutal mod cu putință.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si