Klaus Iohannis a dat azi startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare națională. Președintele nu s-a vaccinat o dată cu primii românii, deoarece afirmă că a avut un motiv întemeiat.

Citeste si: Klaus Iohannis s-a vaccinat live contra Covid-19! Primele declarații ale președintelui

Șeful statului s-a vaccinat împotriva covid-19, în public, pentru a le arăta cetățenilor români că vaccinul este unul sigur și eficient, fără prea multe efecte adverse și fără complicații.

Iohannis s-a imunizat astăzi, în jurul orei 10:00, la Spitalul Militar de Urgență Central „Dr. Carol Davila” din București.

Motivul pentru care șeful statului s-a vaccinat abia acum

Cum a ieșit din centrul de vaccinare, Klaus Iohannis a povestit populației cum a decurs procesul de vaccinare. Președintele a transmis primele impresii legate de felul în care decurge această procedură.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis: "Măsura îngheţării salariilor mi se pare justă". Ce spune șeful statului despre pensii

de ce s-a vaccinat klaus iohannis acum
Președintele țării s-a imunizat împotriva coronavirus.[Sursa foto: Facebook]

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor duce la ieșirea din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis, la ieșirea din spital.

Iohannis a mărturisit că nu s-a vaccinat în prima etapă, deoarece consideră că este mai importantă imunizarea celor aflați în linia întâi în lupta că noul coronavirus și a celor vulnerabili în fața bolii. După același principiu a mers și Florin Cîțu. Premierul se vaccinează și el mâine, la același centru unde a fost și Iohannis.

„Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic așa, în ghilimele, să ne băgăm în față.

Dar pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public, vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat șeful statului, în fața jurnaliștilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si