Dubla tragedie de la Lupeni, unde două adolescente de 15 ani au murit sărind în gol de pe un turn dezafectat al unei foste fabrici, a șocat o țară întreagă.

Citește și: VIDEO- Dublă sinucidere în Lupeni, județul Hunedoara! Două adolescente de 15 ani s-au aruncat în gol de la 20 de metri înălțime

Echipele de prim-ajutor ajunse la fața locului nu le-au putut salva. Tragedia a avut loc în municipiul Lupeni, în zona Văscoza.

Fetele au ales un turn dezafectat de la fosta fabrică, lovirea de caldarâm fiind una violentă, de pietre.

Fetele din Lupeni au trecut prin stări grave de anxietate  

Potrivit unor surse, în telefoanele fetelor ar fi existat mesaje care indicau că ar fi avut stări grave de anxietate. Una dintre copile si-a anuntat mama, printr-un mesaj, că va recurge la gestul extrem.

Presa locală a scris că fetele, Alexandra Mocanu și Georgiana Siminescu, au fost găsite cu fața în sus, semn că ar fi putut să se arunce cu spatele de la înălțimea indicată. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Surse apropiate anchetei arată că polițiștii au găsit sus pe turn telefoanele și hainele fetelor. Tot acolo a fost găsit un pachet de țigări, scrie Gazeta de Dimineata

Turnul dezafectat din Lupeni, de unde s-au aruncat fetele  

Turnul dezafectat din Lupeni, de unde s-au aruncat fetele  

Una dintre fete a lăsat un bilet de adio, a doua și-a sunat mama

Imediat după ce mama uneia dintre adolescente care locuia în Uricani a fost sunată de fiica sa, care a anunțat-o că urmează să recurgă la gestul extrem, femeia a sunat disperată la 112.

Însă a fost prea târziu. Cele două adolescente, în vârstă de 15 ani se aruncaseră în gol. Tatăl fetei s-a deplasat de urgență la fața locului 

"Polițiștii au identificat trupurile celor două minore din Uricani, față de unul dintre acestea fiind declarat imediat decesul, iar față de cea de-a doua- echipele medicale încercând protocolul de resuscitare - însă din păcate fără rezultat", a transmis IPJ Hunedoara.

Există suspiciuni că fetele au consumat droguri înainte de sinucidere

Există suspiciuni că fetele au consumat droguri înainte de sinucidere, pentru că au apărut imagini bizare cu fetele care au participat la un chef înainte de a apela la gestul extrem.

Polițiștii iau în calcul ca fetele să fi consumat substanțe interzise. Aceasta variantă este susținută și de videoclipurile postate de una dintre ele în mediul online înainte de tragedie.

În imagini, adolescenții par a consuma substanțe interzise. În altă filmare, minorii ascultă melodii în care se vorbește despre droguri, dar și despre revoltă și gesturi extreme.

fete sinucidere lupeni

Mesajul lăsat de una dintre fete înainte de sinucidere

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fetele erau eleve în clasa a 9-a, una dintre ele învăța la Liceul Tehnologic din Uricani, iar cea de-a doua învăța la Liceul Tehnologic din Vulcani.

Ele au fost colege până în clasa a 8-a, însă în urma examenului național acestea au intrat la licee diferite, dar au rămas prietene.

Tatăl uneia dintre fete este angajat al Primăriei Uricani.

Oamenii legii iau în calcul și varianta unei provocări între adolescenți de pe rețelele de socializare, însă o anchetă a fost deschisă pentru a se cerceta cauzele exacte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si