Furtul de gazon dintr-o rezervatie din Iasi este ultima fapta reprobabila care a fost dezvaluita pe retelele de socializare. Omul care i-a fotografiat pe cei doi indivizi veniti cu o masina de lux a postat imaginile pe facebook, cu un comentariu extrem de dur. Martorul acestei fapte reprobabile se declara gata sa le jupoaie pielea de pe maini faptasilor.

"Priviti si cruciti-va la ce grad de incalificabila mizerie morala s-a ajuns! Sa furi iarba din Rezervatia Dealul Repedea, chiar de deasupra grotelor! Am anuntat politia prin 112 si le-am pus la dispozitie fotografiile.

Din pacate, la sosirea echipajului (cam la 7-10 minute) respectivii fugisera, dar macar pot fi identificati. Eu as prefera sa nu le dea amenda, ci sa ma lase sa le jupoi pielea de pe brate. Atat doar!", a scris ieseanul indignat in dreptul fotografiei cu autorii furtului, arata adevarul.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Desi suprafata de gazon scoasa ar costa in jur de 100 de lei, reprezentantii rezervatiei sustin ca paguba ar fi mult mai mare: "In cat timp insa se va reface suprafata aceea e greu de spus. Eu chiar apreciez ca e posibil sa NU se refaca deloc, pentru ca stratul vegetal acolo este foarte subtire, chiar si de 4-5 cm(!) in unele zone, dedesubt fiind piatra! Asta e o forma foarte grava de distrugere si furt chiar din rezervatie si pentru care nu trebuie sa existe nici un fel de clementa!"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si