Nu trebuie trecută cu vederea necesitatea recoltelor de a fi suplimentate zilnic cu apă suficientă pentru a putea crește cum trebuie, însă pentru alte probleme, este necesară plasa umbrire care să ferească recoltele de alte intemperii ale naturii.

Plasa de umbrire este un accesoriu din ce în ce mai folosit în domeniul legumiculturii și pe bună dreptate. Iată ce avantaje îți oferă, dacă ai recolte de legume (mici, medii sau mari) și dorești să te bucuri de produse proaspete pe măsura efortului depus:

1) În caz de secetă extremă, plasa de umbrire poate oferi recoltelor puțină umbră, astfel încât razele solare să nu ardă complet frunzele plăpânde ale plantelor. Deși prezintă mici orificii prin care poate trece și aerul, densitatea lor împiedică razele ultraviolete să afecteze structura frunzelor. Chiar dacă ai recolte crescute direct în câmp, plasa de umbrire este o soluție eficientă pentru tine, dacă te confrunți cu o perioadă secetoasă în zona în care deții recoltele.

2) Protejează în caz de brumă târzie. Anul acesta a fost cu surprize neplăcute pentru mulți legumicultori, deoarece bruma s-a sesizat până la sfâriștul lunii aprilie, respectiv începutul lunii mai, fapt care a compromis recoltele de legume expuse, dar și pomii fructiferi cu înflorire timpurie. Așadar, în caz de brumă, plasa de umbrire poate proteja simplu și eficient, până când perioada de risc a trecut.

Citeste si: Ce trebuie să știi înainte de a pregăti o grădină

3) Este foarte eficientă împotriva grindinei, care poate să survină oricând chiar și pe perioada verii și care poate face ravagii iremediabile în rândul recoltelor. Grindina rupe lăstarii tineri și frunzele plantelor, dar poate rupe din tijă și legumele deja legate, lăsându-le cu urme și găuri adânci, fapt care le face inconsumabile. Grindina de acest fel poate apărea, din păcate, chiar și în zilele cele mai călduroase de vară, așa cum am specificat anterior, din cauza faptului că ne confruntam cu schimbări climatice drastice, pe care nu avem cum să le controlăm – decât adaptându-ne la capriciile vremii, doar așa poate
’’supraviețui’’ agricultura în țara noastră.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

4) Plasa de umbrire poate să țină la distanță păsările care se hrănesc cu boabe de struguri, roșii, castraveți sau alte părți ale legumelor plantate, care le fac cu ochiul. Fiind protejate sub această plasă de umbrire, păsările nu mai au acces la legume, fapt care îți salvează cantitatea finală de legume la recoltarea acestora. De exemplu, ciorile sunt o specie insistentă de păsări, care nu pot fi speriate usor, însă o plasă de protecție care să acopere etanș recoltele este eficientă împotriva acestora, pentru că le blochează complet accesul la recoltele existente.

Avantajul principal al plasei de umbrire îl reprezintă prețul de achiziție foarte accesibil, fiind un accesoriu extrem de folosit în prezent, în rândul agricultorilor din toată lumea. Deci reprezintă o investiție pe care merită să o faci, pentru că această investiție ți-o poți recupera foarte rapid, dacă ai grijă de propriile recolte așa cum trebuie, astfel încât să îți producă pe măsura așteptărilor tale.

Citeste si: VIDEO- Tuberozele de Hoghilag ar putea fi certificate la nivel european

Folosește întotdeauna plasă de umbrire de la producători de renume! Aceștia garantează pentru calitatea produsului oferit!

Regal Fermierul îți pune la dispoziție plasă de umbrire de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile, de producător, ce vor rezista ani de zile în aceeași stare bună, în care au fost și în momentul în care au fost achiziționate. De asemenea, îți oferă și alte produse și accesorii ideale pentru toți cei care practică agricultura în general, astfel încât treburile zilnice să nu mai pară/ fie atât de grele și de solicitante. De exemplu, pune la dispoziție zdrobitoare manuale sau electrice pentru struguri, foarfeci de grădină, îngrășăminte, pesticide, semințe de legume, sisteme și accesorii pentru irigații, substraturi, ghivece și tot ce ți-ar mai putea trebui în acest domeniu vast, complex și frumos în același timp.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alte întrebuințări pentru plasa de umbrire: plasele de umbrire pot fi folosite și pentru a proteja arii cu gard de sârmă, fiind eficientă pentru a bloca vizibilitatea, dar și aerul prea puternic să pătrundă în aria protejată. De asemenea, poate fi folosit pentru a umbri zone ale curții, precum terasa, balconul sau chiar cuștile animalelor domestice. Este utilizată la scară largă și în industria construcțiilor, deoarece protejează de vânt și accidente muncitorii care lucreaza pe schele, la înălțime foarte mare de sol. Este un accesoriu ideal pentru orice om gospodar.

Citeste si: Proiect de casă bine conceput: baza de încredere pentru o viață mai bună

Poti să cumperi acest produs și online, daca timpul nu îți permite să pierzi timpul prin magazine. Tot ce trebuie să faci este să accesezi magazinul online Regal Fermierul și să alegi de acolo dimensiunile dorite pentru plasă, apoi să plasezi comanda și să aștepți să îți fie livrat produsul, pe care îl poți plăti și ramburs, la primirea coletului. Cu siguranță salvezi timp și energie, pe care le poți canaliza către alte task-uri ce trebuie rezolvate.

Regal Fermierul este un magazin online complet de accesorii și produse pentru grădinărit, pe care trebuie neapărat să îl descoperi dacă lucrezi în acest domeniu sau dacă dorești să ai alături un partener de încredere, pentru treburile care trebuie rezolvate pe lângă casă. Iar prețurile disponibile pe site cu siguranță te vor face să zâmbești cu încredere că ai facut o alegere potrivită și pentru bugetul personal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si