Close sidebar
Close sidebar

De ce se mira oamenii cand trec pe langa mormantul artistei Maria Lataretu? Locul de veci e invelit in celofan. Inainte era ingrijit si plin de flori.

Artista a fost una dintre cele mai bune voci ale Romaniei si are chiar si astazi fani care-i viziteaza mormantul incarcati cu flori.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Indragita cantareata de muzica populara supranumita “Privighetoarea Gorjului” a murit in 1972, in urma unei congestii cerebrale.

Artista se afla in turneu alaturi de Ion Luican, de Laura Lavric si de Ionel Schipoanca, iar dupa un recital sustinut la caminul cultural din comuna Romanesti, judetul Botosani, a lesinat.

Trupul neinsufletit al cantaretei a fost inmormantat la cimitirul Sfanta Vineri, din Capitala si de atunci, in fiecare duminica, fanii artistei merg la locul ei de veci si depun flori.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ei bine, de cateva zile, admiratorii solistei nu au mai putut sa o omagieze cum si-ar fi dorit pe marea vedeta a muzicii folclorice. Mormantul ei este invelit in mai multe straturi de celofan, singurul obiect care se mai zareste pe lespede fiind un cos cu flori.

Sursa: WOWbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI