Autoturismul a fost parcat în zona unui bloc din Târgu Jiu şi prins cu lanțul de portiere, oglinzi dar și de partea superioară a mașinii, după ce aceasta a rămas fără închidere centralizată, informează ziare.com.

Citeste si: Cazul șocant al unei adolescente, din România: Dimineața a mers la școală, iar seara a fost adusă în sicriu

Sistemul a fost improvizat pentru a proteja mașina de un furt.

Tragedie în Brăila: un adolescent și-a pierdut viața după ce sora lui a intrat cu mașina în stâlp. Tânăra era drogată și nu avea permis

O tânără de 17 ani a intrat cu mașina într-un stâlp din Brăila. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că fata nu avea permis de conducere și se afla sub influența drogurilor. În urma impactului, fratele său și-a pierdut viața.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În incident un minor de 16 ani și-a pierdut viața. 

Accidentul  a avut loc pe o stradă din Brăila.

Minora a pierdut controlul volanului și  a intrat cu mașina într-un stâlp. În urma impactului, fratele fetei a decedat.

Citeste si: Cinci momente importante din viața Reginei Elisabeta a II-a. Elisabeta rămâne regina a 15 regate

" Aseară, în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apeluri 112 cu privire la faptul că pe Șoseaua Baldovinești, în zona podului Apollo din municipiu ar fi avut loc un accident rutier. 

Din primele cercetări, se pare că o tânără, în varstă de 17 ani, din Brăila, ar fi condus un autovehicul pe Șoseaua Baldovinesti, dinspre strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanților, iar la urcarea pe pod, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroșat un stâlp situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare, după care s-a oprit pe spațiul verde ”, informează Poliţia Brăila. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si