Interventia a avut loc saptamana trecuta, iar conform infromatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Guvernului, programul premierului nu a fost afectat. De altfel, in aceste zile, Grindeanu se afla intr-o delegatie in Israel. 

“In primul rand, vorbim despre o interventie minora, o interventie care a avut loc la finalul saptamanii trecute. In termeni medicali, este vorba despre cautizarea unor nevi pigmentari, o interventie care se face fara anestezie, fara vreun efect foarte vizibil.

Singura indicatie a fost ca dupa aceasta interventie sa se evite o perioada factorii de mediu, cum este soarele, vantul. A fost o interventie absolut minora, interventia nu a presupus niciun fel de anestezie”, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu, la RTV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Conform unor surse spitalicesti, citate de Antena 3, premierul si-a operat cateva excrescente de pe gat, care ar fi generate de un virus, si care se extind. 

Motivul pentru care medicii i-au sfatuit sa opereze aceste excrescente nu au fost de ordin estetic, ci pentru ca exista riscul ca acestea sa fie rupte sau iritate de gulerul camasilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si