Close sidebar
Close sidebar

De ce si-a scos Sorin Grindeanu alunitele de pe gat! Boala de care sufera premierul

In urma cu o zi a aparut informatia ca Sorin Grindeanu a fost la Spitalul Militar din Bucuresti, unde a facut o interventie minora.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Interventia a avut loc saptamana trecuta, iar conform infromatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Guvernului, programul premierului nu a fost afectat. De altfel, in aceste zile, Grindeanu se afla intr-o delegatie in Israel. 

“In primul rand, vorbim despre o interventie minora, o interventie care a avut loc la finalul saptamanii trecute. In termeni medicali, este vorba despre cautizarea unor nevi pigmentari, o interventie care se face fara anestezie, fara vreun efect foarte vizibil. Singura indicatie a fost ca dupa aceasta interventie sa se evite o perioada factorii de mediu, cum este soarele, vantul. A fost o interventie absolut minora, interventia nu a presupus niciun fel de anestezie”, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu, la RTV.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Conform unor surse spitalicesti, citate de Antena 3, premierul si-a operat cateva excrescente de pe gat, care ar fi generate de un virus, si care se extind. 

Motivul pentru care medicii i-au sfatuit sa opereze aceste excrescente nu au fost de ordin estetic, ci pentru ca exista riscul ca acestea sa fie rupte sau iritate de gulerul camasilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI