Tragedie în Bacău în această dimineață. Un elev de la Liceul Tehnologic Anghel Salingny a fost găsit fără viață în baia căminului. Potrivit primelor informații, se pare că elevul ar fi fost găsit de unul dintre colegii săi, în cabina de duș, spânzurat.

Ce l-a împins pe adolescent să își pună capăt zilelor?

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Bacău a fost informat de conducerea Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din municipiul Bacău despre faptul că, în această dimineață, un elev de clasa a IX-a a fost găsit spânzurat, în toaleta căminului unde era cazat.

Potrivit primelor informații, se pare că adolescentul a recurs la acest gest în urma unei dezamăgiri în dragoste pe care a menționat-o în mesajul de adio.

"La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în locul de cazare al unei unități de învățământ din municipiul Bacău a fost găsit decedat un adolescent de 15 ani.

Citește și: VIDEO- Un elev de liceu din Bacău, găsit spânzurat în toaleta căminului. Ar fi lăsat un bilet de adio

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat într-o încăpere un tânăr de 15 ani, din comuna Stănișești, care nu prezenta semne vitale. Echipajul ambulanței a constatat decesul, trupul neînsuflețit fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă",  a transmis IPJ Bacău.

Serviciul Județean de Ambulanță a ajuns imediat la locul incidentului dar, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ca acesta să fie salvat.

Citește și: Percheziții DNA la Prefectura Covasna și acasă la prefect. "Am colaborat cu echipa de control, le-am pus la dispoziţie toate documentele"

„Din nefericire avem un elev care pe baza unei deziluzii sentimentale a decis să își ia viața.

Este o tragedie de nedescris și încercăm să facem față atât în discuția cu părinții copilului, cât și cu colegii de cameră, cu ceilalți participanți în cămin”,  a spus directorul liceului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si