Primele imagini cu Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica au fost prezentate, zilele trecute, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Astfel, Elena Udrea și Alina Bica apar la o masă, stând de vorbă cu un bărbat.

Citeste si: BOMBĂ! Elena Udrea a fost eliberată! Vestea a fost dată de Adrian Alexandrov

Se pare că fotografia a fost făcută în timpul unei întâlniri pe care Elena Udrea și Alina Bica au avut-o cu avocatul lor.

”Aici, de fapt, consultațiile cu apărătorul se fac pe o bancă, afară. Nu este ca la noi, la vorbitor. Cele două vorbeau în acel moment despre cererea de refugiu”, s-a precizat în emisiunea lui Gâdea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ceea ce mulți au sesizat a fost modul în care Elena Udrea stă la masă. Bărbatul are în fața lui un laptopt, iar Alina Bica pare a fi cea care vorbește (asta și poate pentru că ea este cea care știe limba spaniolă). Elena Udrea stă cu coatele pe masa și cu  mâinile la gură. Specialiștii în limbajul trupului spun că modul în care Elena Udrea ține mâinile demonstrează că în acel moment era temătoare, panicată.

Citeste si: Primul mesaj al Elenei Udrea, după ce a fost eliberată: ”Dumnezeu a făcut o minune...”

”Ducerea mâinii la gură reprezintă un semnal de alarmă pe care îl trage organismul în momentul în care este cuprins de panică, de anxietate sau de uimire. Acest gest are aceeași semnificație pe care o are și mâncatul pieliței de pe buze sau roaderea unghiilor.

Arată preocupare și îngrijorare, exprimă neliniște. Mai denotă și faptul că ceva este în neregulă și că persoana care face gestul respectiv se simte temporar amenințată. Ducem mâna la gură și atunci când ne gândim la ceva anume, când suntem stresați sau când ne preocupă ceva în mod deosebit”, se arată într-un articol despre limbajul mâinilor publicat pe garbo.ro

Elena Udrea a fost eliberată din închisoare în Costa Rica în decembrie! 

Elena Udrea și Alina Bica au foste reținute pe stradă în San Jose la începutul lunii octombrie și au stat închise până la finalul lunii decembrie 2018. În acest moment, Elena Udrea se află în Costa Rica, alături de fetița ei și de iubit, Adrian Alexandrov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si