Robert de Niro a fost dat în judecată pentru „hărțuire și discriminare” de o fostă asistentă, care a spus că actorul a făcut adesea „comentarii vulgare, inadecvate și misogine” și i-a atribuit sarcini „tipic feminine”.

Citește și: Ce pensie alimentară îi plătește Al Pacino femeii care i-a dăruit un copil la 83 de ani

Compania celebrului actor de la Hollywood, Robert De Niro, trebuie să plătească 1,2 milioane de dolari unei foste angajate care a adus acuzații de discriminare de gen și represalii.

Decizia juriului pune capăt unei bătălii juridice de ani de zile între actor și Graham Chase Robinson, care a început după demisia ei de la Canal Productions, compania lui De Niro.

Acuzații grave la adresa lui Robert de Niro

Robinson a inițiat acțiunea în justiție cerând 12 milioane de dolari. Ea a susținut că a fost abuzată, înjosită, plătită prost și tratată ca „soția de birou” a lui De Niro.

Cu toate acestea, jurații nu l-au găsit pe actor personal răspunzător în procesul civil, potrivit Mirror.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Femeia a fost pe ștatul de plată al lui De Niro timp de 11 ani. Angajată ca asistent personal în 2008, ea a fost promovată ulterior în funcția de vicepreședinte de producție și finanțe la companie.

Dar, după ce a renunțat în 2019, ea a dat în judecată compania acuzând „stres emoțional și vătămare reputațională”. Robinson a declarat că de Niro a făcut adesea „comentarii vulgare, inadecvate și misogine” și i-a atribuit sarcini „tipic feminine”.

Actorul a insistat că nu a fost niciodată abuziv și, deși a recunoscut că a fost uneori temperamental, a negat acuzațiile doamnei Robinson.

Robert de Niro a izbucnit: "Să-ți fie rușine!"

De Niro nu se afla în sala de judecată când verdictul a fost citit. Doamna Robinson a fost văzută zâmbind în timp ce decizia a fost pronunțată și îmbrățișându-și avocații după ce jurații au părăsit sala, a raportat Associated Press

Avocatul ei a declarat pentru BBC că a fost „încântat că juriul a văzut ceea ce am văzut noi”.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

„Nu numai că doamna Robinson și-a câștigat cauza împotriva Canal, dar juriul a absolvit-o complet pe doamna Robinson, considerând că pretențiile lui De Niro împotriva ei sunt lipsite de fond”, a spus David Sanford în declarația sa.

În două zile petrecută în tribuna martorilor, De Niro a recunoscut că a certat-o ​​​​ocazional și și-a ridicat vocea în prezența ei, dar a spus că „nu a fost niciodată abuziv, niciodată”.

Dar într-o explozie dramatică, el s-a uitat direct la ea și a strigat „rușine să-ți fie” în sala de judecată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si