Surse din clubul bucurestean sustin ca omul de afaceri a fost de acord cu toate cerintele salariale ale tehnicianului, in plus, a dezbatut si alte puncte pe care “Gurita” le considera necesare.

“Contra vrea o baza de pregatire pentru jucatori, nu este de acord cu plecarea numelor importante din echipa, mai mult, a mai cerut si alti fotbalisti pentru a putea face performanta in sezonul viitor.

Negoita a marsat in mare pe doleantele antrenorului, insa, pe de alta parte, intentioneaza sa si renunte la cateva vedete pentru a putea incasa banii necesari in conflictul financiar pe care il are cu Nicolae Badea, caruia trebuie sa ii vireze in jur de doua milioane de dolari in lunile urmatoare. Deocamdata, nimic nu este batut in cuie si discutiile sunt in toi”, au dezvaluit persoane de la echipa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Insistenta lui Negoita de a-l pastra pe Contra la carma “cainilor” are legatura cu rezultatele pozitive ale acestuia, insa, sunt multe voci care spun si ca patronul se teme de reactia suporterilor in cazul in care antrenorul va pleca de la echipa.

“Sustinatorii alb-rosilor sunt destul de vehementi si vocali, iar Ionut Negoita nu isi doreste sa intre intr-un conflict cu ei. Asa s-a intamplat anul trecut, cand Mircea Rednic a fost indepartat si scandalurile s-au tinut lant luni de zile. De aceea, nu vrea sa repete greseala si acum si face totul sa il tina pe Cosmin la echipa”, au conchis oamenii din club.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si