Un cuplu, 2 copii şi bunica locuiesc într-o casă oferită cu suflet, însă lipsurile sunt uriaşe, iar visurile puţine.

Captivi intr-o alta lume. O lume pe care multi aleg sa o ignore...dar care este cat se poate de reala si de apasatoare. Ceea ce multi numesc normalitate, pentru ei este inca un vis. Traiesc ca in evul mediu si zi de zi spera la un trai mai bun.

"E cam greu ca nu avem lumina, nu e apa curenta, e greu! Ce dorinte aveti, doamna pentru 2019?
Sa avem si noi lumina si sa-mi dea Dumnezu sanatate multa, ca eu sunt bolnava." spune bunica printre lacrimi.

Bunica Elena are fibrom uterin, dar nici nu se gandeste la operatie.Tratamentul ar fi prea costisitor, iar intreaga familie abia se descurca de pe o zi pe alta.Cele 5 suflete traiesc in casa unei doamne care locuieste la Iasi, si desi cu totii sunt recunoscatori de acoperisul de deasupra capului, traiul lor este unul cumplit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Nora are un handicap minor, insa are grija cu sfintenie de cei 2 copii. Micutii nu au un brad impodobit in casa, iar Mosului nici nu au indraznit sa-i ceara ceva.. Ce isi poate dori insa o familie care nu are aproape nimic?

Cel mare are 2 ani jumate sic el mic un an si 8 luni. Cum ii cheama? Radu si Tiberiu! Ce isi doresc cei mici de Mos Craciun? Dulciuri, jucarii, spune mama.

Nevoile sunt multe, insa pretentiile nu. Familia lui… se multumeste cu putin. Preotul din sat le ofera suport moral si alimente de baza. Datorita campaniei "Adopta o scrisoare!", cei 5 membri se pot bucura de cateva daruri sub bradul de Craciun.

Eu imi doresc ca impreuna cu soacra, sotul si copiii sa fim sanatosi si sa avem casa noastra!

Ce sanse au 2 copii dintr-un sat din inima Vasluiului care nu numai ca nu au jucarii, dulciuri si un trai normal, dar nici curent electric? Ce viitor le este oferit? Probabil niciunul. Ramane insa speranta parintilor pentru un trai mai bun, departe insa de granitele tarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si