Cele doua parti au discutat despre parametrii macroeconomici ai bugetului pe 2017.

”In problema voucherelor de vacanta, nu se va proroga decat pana la 1 iulie, de la 1 iulie se va aplica un voucher de vacanta pentru fiecare bugetar in valoarea salariului minim garantat in plata de 1.450 de lei”, a spus Hossu.

Presedintele „Cartel Alfa” a subliniat ca pentru sectorul bugetar s-a confirmat garantarea acoperirii cresterilor salariale, conform actelor normative date pana acum.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Hossu a precizat ca, la discutiile purtate marti noapte, au fost corectate anumite probleme legate de alocari suplimentare de fonduri pentru salarii.

Pentru Compania Nationala a Uraniului este prevazuta alocarea de la Rezervele Statului de 91 de milioane de lei, pentru cei de la Salvati pe Mare sunt bani alocati de la Ministrul Transporturilor pentru alinierea salariilor lor, conform Legii 250, la cei de la interventi speciale”, a declarat liderul sindical.

In plus, cheltuielile din invatamant au fost mutate la nivelul administratiilor locale, carora li s-au transferat in mod special 10 miliarde de lei pentru acoperirea cresterilor salariale.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si